Vila Dimitris - Dasia

10 noci / 7 noci

NAJAM STUDIJA

VILA DIMITRIS(39.681808, 19.840697) se nalazi u mestu Dasija. Vila se nalazi na samoj obali u blizini hotela Chandris i bazena Malibu. Autobuska stanica i supermarket su udaljeni 250m a u neposrednoj blizini se nalazi šetalište uz more, kafei, restorani. Vila raspolaže sa 1/2+1 studijima. Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om.

Peškiri – DA

WiFi – DA

Parking – NE

Struktura kreveta : 1/2+1 ST = 2 singl kreveta + pomoćni ležaj

Cene su izražene u EUR po osobi na bazi smeštaja za 10 noćenja / 13 dana ili 7 noćenja / 10 dana(samo poslednja smena)

AUTOBUSKI PREVOZ:

Cena autobuskog prevoza i povratne karte za trajekt iznosi ukupno 50 eur po osobi.

POGODNOSTI ZA DECU

Dete do 2 godine – ima gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.

Dete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plada iznos od 50 eur i ima svoje mesto u autobusu.

Deca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz).

Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana.

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plada punu cenu smeštaja.

Ne postoji mogucnost dupliranja popusta.

 

Pogodnosti

Autobus
Automobil
Krevet
Wi-Fi
Tuš
TV
Klima
Cenovnik - klikni za uvećanje

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije