Vila Christina - Slala Furka

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 

VILA CHRISTINA(40.004102,23.382129) Kompleks Christina se nalazi na samoj plaži i oko 300m od centra mesta. Na samo 50m od vile se nalazi market, kafe, restoran, mesara. Vila nudi smeštaj u 1/2+2 apartmanima i 1/4+1 mezonetama. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu). Do peščane plaže se stiže privatnom popločanom stazom.

U okviru kompleksa se nalazi bar u kome postoji WiFi internet konekcija.

Vila poseduje sopstveni parking (mesto se ne može garantovati ili rezervisati).

Peškiri – DA

WiFi – NE

Parking – DA

Struktura kreveta : 1/2+2 APT = 2 singl kreveta + kanabe na izvlačenje

                             1/2+2 APT = 2 singl kreveta + mali bračni krevet (cca do 110cm širine)

                             1/4+1 MEZ = bračni krevet + 2 singl kreveta + kanabe koji se ne izvlači

Pogodnosti

Autobus
Automobil
Krevet
Tuš
TV
Klima
Cenovnik - klikni za uvećanje

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije