Vila Evridiki - Skala Furka

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 

VILA EVRIDIKI(40.005798, 23.383071) se nalazi na 200m od predivne plaže i nekih 500m od centra mesta. Centralno mesto objekta zauzima mediteranska bašta sa velikim bazenom koji sadrži i ograđeni deo za decu. Objekat poseduje i svoj parking. Nudi smeštaj u četvorokrevetnim apartmanima i trokrevetnim studijima čija spratnost varira od niskog prizemlja do drugog sprata. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu), zasebnim balkonom. Vila ima WiFi pristup internetu. U sklopu objekta postoji i bar na kome možete naručiti kafu ili piće a takođe postoji i mogućnost doplate (na licu mesta) za doručak.

Peškiri – DA

WiFi – DA

Parking – DA

Struktura kreveta : 1/4 APT = bračni krevet + 2 singl kreveta

                             1/3 ST = bračni krevet + singl krevet

Pogodnosti

Autobus
Automobil
Krevet
Wi-Fi
Tuš
TV
Bazen
Klima
Cenovnik - klikni za uvećanje

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije