Vila Aleka

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

Vila ALEKA – nalazi se u pešačkoj zoni, na samoj obali mora, u prelepom okruženju.Smeštajne jedinice su 1/2 (dva klasična kreveta) i 1/3 (francuski i klasičan krevet) studiji. Studiji se nalaze na drugom i trećem spratu, a neki imaju i direktan pogled na more. Svaka smeštajna jedinicaposeduje TWC, opremljenu mini kuhinju, terasu, TV, wi-fi internet i klima uređaj.Korišćenje klima uređaja se naknadno naplaćuje (ugovara se i plaća predstavniku ino partnera). Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.

Pogodnosti

Autobus
Automobil
Krevet
Kreveti
Tuš
TV
Cenovnik - klikni za uvećanje

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije