Vila Anthimos

PAKET ARANŽMAN: AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

Vila ANTHIMOS – nalazi se u centru Olympic Beach-a, a od plaže je udaljena 150m.Smeštajne jedinice se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu.Smeštajne jedinice su:

1/2 i 1/3 apartman : jedna prostorija sa francuskim ležajem i jednim klasičnim krevetom, a u okviru druge prostorije nalazi se komplet opremljena mini kuhinja;

1/4 apartman: dve sobe, a u okviru jedne je mini kuhinja, u svakoj sobi su dva klasična kreveta;

1/5 apartman: dve sobe, a u okviru jedne je mini kuhinja. U jednoj sobi su dva klasična kreveta, a u drugoj jedan francuski i jedan klasičan krevet.

Svaka jedinica poseduje mini kuhinju, TWC, terasu, TV, wi-fi internet i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja se naknadno naplaćuje (ugovara se i plaća predstavniku ino partnera). Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.

 

Pogodnosti

Autobus
Automobil
Krevet
Wi-Fi
Tuš
TV
Cenovnik - klikni za uvećanje

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije