Vila Maria-Hristo - Hanioti

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

10/13 DANA - 7/10 NOĆENJA

VILA MARIA - HRISTO (39.995616,23.581356) se nalazi u Haniotiju na 350m od poznate plaže Molos i oko 400m od centra mesta. Na oko 250m se nalazi veliki supermarket Masoutis. Vila je izgrađena 2014. Nudi smeštaj u dvokrevetnim i 1/2+2 studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kabinom, klima uređajem, TV-om. Nalazi se u mirnom delu Haniotija ali je ujedno i dovoljno blizu svim sadržajima koje mesto nudi. Sama vila
je okružena borovim drvećem, ima veliko travnato dvorište sa ozidanim roštiljem i malim dečijim igralištem.
Peškiri – DA
WiFi – NE
Parking – DA
Struktura kreveta : 1/2 ST = 2 singl kreveta
1/2+2 ST = bračni krevet + krevet na sprat

Pogodnosti

Autobus
Automobil
Krevet
Kreveti
Tuš
TV
Klima
Cenovnik - klikni za uvećanje

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije