Vila Pavlos Maria

13 DANA PAKET ARANŽMAN: AUTOBUSKI PREVOZ+SMEŠTAJ

doplata za trajekt+transfer na ostrvu 45€ po osobi

VILA PAVLOS MARIA (39.168243, 23.496643) se nalazi u gradu Skijatos, na 50m od mora i par minuta hoda od centra grada. Vilu krasi mediteransko dvorište sa bazenom. Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, sefom, kupatilom sa tuš kabinom, fenom, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 5e po danu), TV-om. Vila poseduje i parking.

Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo)

WiFi – NE

Parking – DA

Struktura kreveta : 1/2 ST = 2 singl kreveta

                             1/2 ST = 2 bračni ležaj

Pogodnosti

Autobus
Automobil
Krevet
Tuš
TV
Bazen
Klima
Cenovnik - klikni za uvećanje

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije