Olympic beach

od 159€

AUTOBUSKI PREVOZ+SMEŠTAJ (10 noći)

 

Pieria je oblast Središnje Makedonije u Grčkoj. Smeštena je između Larise na jugu i Soluna na severu, a u sredini se pruža uzana primorska ravnica, poznata kao Olimpska obala, koja se na zapadu strmo izdiže u veoma visoke Pierijske planine i planinu Olimp. Glavni grad je Katerini. Ovoj oblasti pripada i najviši vrh Olimpa, kao i cele Grčke. Klima u Pieriji je sredozemna u primorskom delu, da bi sa uzdizanjem tla ka zapadu prešla u planinsku. Pieria je jedna od razvijenijih oblasti u Grčkoj, pre svega zahvaljujući svom prometnom položaju (magistrala Atina-Solun) i pristupačnoj pitomoj obali. Ovde imate potpunu slobodu izbora: mir i opuštanje ili beskrajna zabava u brojnim barovima, tavernama i restoranima. Plaža duga oko 70 km, brojni hoteli, kampovi i vile, veliki izbor prodavnica, kulturne i folklorne manifestacije i brojne atrakcije, čine Pieriju idealnom za Vašu posetu.

Olympic Beach je letovalište u neposrednoj blizini Paralije, nedaleko od gradića Katerini u regiji Pierije. Smešten je podno mitskog Olimpa po kome je i dobio ime. Drugi deo svog imena duguje upravo peskovitoj, dugačkoj i širokoj plaži. Popločanom pešačkom stazom (3km) povezan je sa Paralijom, a cenar letovališta krasi lep park, koji sa jedne strane uokviruje plaža, a sa druge restorani, kafići, poslastičarnice. Olympic Beach, pored uživanja u moru i suncu, ima raznovrsnu ponudu sportova na vodi, a za one koji žele i više od odmora jeste odlazak u Solun (73km), Aqua park pored Soluna (80km) ili neki od manastira na Meteorima (150km). U mestu postoji mnogo hotela, rent-a-car agencija, dobro snabdevenih supermarketa i pekara.

 

 

PAKET ARANŽMAN: AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 • vila u centru mesta
 • 150m od mora (III red)
 • sve smeštajne jedinice su aparmani (2 odojene prostorije)
od 159€ Detaljnije

Program

1. dan – Beograd - sastanak putnika na mestu polaska pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme.Polazak autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

 2. dan - 11. dan – Olympic Beach - Dolazak u Olympic Beach, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana.

 12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

 13. dan - Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 MESTO I VREME POLASKA: – Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum u tabeli; – BEOGRAD – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 21:00; Dolazak u mesto boravka je oko 11:00 prvog dana boravka. MESTO I VREME POVRATKA: – Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u tabeli; – Olympic Beach – sa mesta dolaska u 16:45; Dolazak u Beograd – parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 oko 09:30. OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA POTVRDITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA.

USLOVI PLACANJA ZA DECU I DOPLATE:

Dete od 0 -2 g besplatno, nema svoje sediste u autobusu

Dete od 2 - 12 g - besplatan smestaj u pratnji dve odrasle osobe u 1/2apartmanu, placa 45 eur i ima svoje sediste u autobusu

Dete od 2 - 12 g - umanjenje 30 eura u 1/3 apartmanu, vazi i za autobuski i sopstveni prevoz

Dvoje dece od 2-12 g - placaju 50% aranzmana u 1/3 apartmanu i dele lezaj

Doplata za 1/1 - 70% od cene aranzmana

Aranžman obuhvata

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili autobus na sprat) turističke klase (klima/video/audio) bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja, na relaciji Beograd-Olympic Beach-Beograd sa turističkim pratiocem grupe;
 • Uslugu smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja;
 • Servis predstavnika organizatora ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji;
 • Troškove organizacije programa;

Aranžman ne obuhvata

 • Putno zdravstveno osiguranje.Mogućnost porodičnog putnog zdravstvenog osiguranja (informacije dostupne u ogranku Organizatora putovanja).

Preporuka DELEGACIJE EVROPSKE UNIJE u Srbiji je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici;

 • Ostale individualne i nepomenute troškove;

Način plaćanja

 • Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR - €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 • Depozit u visini 40% od cene ugovorenog turističkog putovanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije, preostalih 60% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu), zaključno sa 20.10.2016. godine
 • Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card, Master, Maestro, American) na blagajni Organizatora putovanja, ili uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja. Vlasnici kartica Banca Intesa aranžman mogu platiti na 3 jednake mesečne rate bez kamate.
 • Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije