Zakintos

od 210€

10 NOCENJA

AVIO PREVOZ

10 nocenja

avio prevoz

od 99€ Detaljnije

10 nocenja

avio prevoz

od 99€ Detaljnije

Program

AUTOBUSOM

1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabelePolazak autobusa u 13:00h iz Beograda, parking preko puta Otvornog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak) Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan - 11. dan - Zakintos - dolazak, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana ili izabranog hotela.

12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

13. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

*AUTOBUSKI PREVOZ JE MOGUĆ U SMENAMA 24.05/03.06.2018., 03.06/13.06.2018. I 21.09/01.10.2018.

 

AVIONOM

1.dan –  Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2,5 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let avionom AIR SERBIA avionom tipa Boing 737-300 na relaciji Beograd – Zakintos - Beograd. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2.dan – 10. dan- Zakintos- boravak u izabranom objektu na bazi najma studia/apartmana ili ND/PP u izabranom hotelu.

11. dan- napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA I VREME POLETANJA AVIONA

VREME POLASKA AUTOBUSA SE USKLAĐUJE SA RASPOREDOM PLOVIDBE TRAJEKTA

 

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.

2.dan - 10. dan boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.

11. dan napuštanje studia/apartmana/hotela.

 
Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Zakintos

od 210€

10 NOCENJA

AVIO PREVOZ

Zakintos ili Zante (grč. Ζάκυνθος), treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Zakintos leži u južnom delu Jonskog mora. Ostrvo sa nekoliko susednih malih ostrva čini prefekturu Zakintos, a glavno naselje na ostrvu, istoimeni grad Zakintos, je njeno upravno i administrativno središte. Ostrvo kornjača ili „cvet istoka“ kako su ga zvali Mlečani. Veliku površinu ostrva čine maslinjaci i vinogradi, pa podseća na Toskanu. Prošarano je božanstvenim i mirisnim grmovima lavande. Legenda kaže da su starogrčki bogovi Artemida i Apolon ovo ostrvo zbog blage klime, prelepih plaža, kristalno plavog mora i magičnih zalazaka sunca izabrali za odmor. Južni deo ostrva nadomak grada Laganas Grčka je proglasila za primorski nacionalni park - rezervat za mediteransku vrstu kornjača Caretta Caretta.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije