Neos Marmaras

od 119€
PAKET ARANŽMAN 17.09 - 24.09 (7 NOĆENJA)

 

 

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Marmarasa počinje sa južne strane mesta - van grada , i proteže se do Porto Carrasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju. Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine

 

 

7 NOCENJA - 8 DANA / AUTOBUS

 

 

 

 • 70 m od mora
 • klima gratis
od 119€ Detaljnije

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 

 • U centru grada
 • 50m od mora
 • 10 min od plaže
od 135€ Detaljnije

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 

 • U centru grada
 • 50m od mora
 • 8 min od plaže
od 139€ Detaljnije

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 

 • U centru grada
 • 50m od mora
 • 7 min od plaže
od 135€ Detaljnije

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 

 • 100m od plaže Paradiso
 • 1km od centra grada
 • klima uređaj uključen u cenu
od 135€ Detaljnije

PAKET ARANŽMAN / AUTOBUS + SMEŠTAJ

13 DANA - 10 NOĆENJA

 

 • 200m od plaže
 • Blizu centra grada
od 139€ Detaljnije

Program

AUTOBUSKI PREVOZ: Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 17:00, iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 15:00 - doplata 20 eur, iz Niša – sa parkinga kod Tempau 20:15, iz Vršca – parking hotela “Srbija” u 15:00 - doplata 20 eur, iz Pančeva – parking hotela “Tamiš” u 16:00 - doplata 15 eur, iz Zrenjanina – parking autobuske stanice u 15:00 - doplata 20 eur.

Povratak iz Neos Marmarasa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 17:00 po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).

U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 17:00. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 21:30 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije do 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika oko 17:00 po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Neos Marmaras–Beograd, smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za efektivu, na dan uplate.

- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska

- na rate cekovima gradjana do kraja decembra 2017.god.

- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)

POPUSTI I DOPLATE: 1/1 -70 % od cene aranzmana

Dete od 0 -2 g besplatno, nema svoje sediste u autobusu

Dete od 2 - 12 g - besplatan smestaj u pratnji dve odrasle osobe u 1/2, placa 45 eur i ima svoje sediste u autobusu

Dete od 2 - 12 g - umanjenje 30 eura u 1/3 studiju, vazi i za autobuski i sopstveni prevoz

Dvoje dece od 2-12 g - placaju 50% aranzmana u 1/3 studiju i dele lezaj

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije