Nei pori

od 79€

6.990 din SMENA 24.05-03.06.

19.03-24.03 - POPUST 5% za rezervacije15% za uplate u celosti

Nei Pori je smešten ispod Olimpa, a od makedonske granice je udaljen 160 km od središta upravnog okruga Katerini udaljen je samo 43 kilometra. Prvobitno naselje “Stari Pori” se nalazi u brdu nekoliko kilometara od obale. Na par kilometara severno od Nei Porija nalazi se poznato letovalište Platamon, a na jugu močvare severne delte reke Pinios. Karakteristike ovog letovališta su jako široka i dugačka peščana plaža, kristalno čisto more, parkovi, lepo opremljeni kafići, poslastičarnice, taverne i prostrani trgovi.

 

 

10 NOCENJA - NAJAM

AKCIJA 24.05-03.06 - 7.490 din u  1/2 studiju 

10% za ostale smene do 24.03.

od 89€ Detaljnije

12 DANA /10 NOCI - AUTOBUS

AKCIJA SMENA 24.05-03.06 - 6.990 din po osobi sa prevozom

10% popusta do 24.03

od 79€ Detaljnije

10 NOCENJA - NAJAM

10% popusta do 24.03.

od 79€ Detaljnije

10 NOCENJA - NAJAM

SMENA 24.05-03.06- 8.000 din u 1/2 studiju

10% popusta na ostale smene do 24.03.

od 89€ Detaljnije

Program

1. dan – Beograd - sastanak putnika na mestu polaska pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme. Polazak autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.          

2. dan - 11. dan – Nei Pori - Dolazak u Nei pori, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana.

12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

13. dan - Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili autobus na sprat) turističke klase (klima/video/audio) bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja, na relaciji Beograd-Nei pori -Beograd sa turističkim pratiocem grupe;
 • Uslugu smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja;
 • Servis predstavnika organizatora ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji;
 • Troškove organizacije programa;

CENA PUTOVANJA NE OBUHVATA:

 • Putno zdravstveno osiguranje.
 • Preporuka DELEGACIJE EVROPSKE UNIJE u Srbiji je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici;
 • Ostale individualne i nepomenute troškove;

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • RANE UPLATE: za uplate u celosti do 31. 12 2018 godine POPUST 15% na cenu ugovorenog turističkog putovanja, OSIM ZA NAZNACENE SMENE
 • Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR - €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 • Depozit u visini 40% od cene ugovorenog turističkog putovanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije, preostalih 60% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu), zaključno sa 20.10.2018. godine
 • Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card, Master, Maestro, American) na blagajni Organizatora putovanja, ili  uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja. Vlasnici kartica Banca Intesa aranžman mogu platiti na 3 jednake mesečne rate bez kamate.
 • Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije