Tasos

od 89€

FIRST MINUTE 2019

 

 

 

FIRST MINUTE 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 50 m od mora
 • 400m od centra Limenarije
od 89€ Detaljnije

FIRST MINUTE 2019

 

 

 

 

 • Centar Limenasa
 • 60m od mora
 • 300m od plaže
 • Sve jedinice apartmani (2 prostorije)
od 99€ Detaljnije

first minute 2019 

 • 120m od plaže
 • 250m od centra Potosa
od 99€ Detaljnije

Program

1. dan - Beograd - Polazak iz Beograda u podnevnim časovima sa parkinga pored direkcije “Laste” tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan - 11. dan - Tasos - Dolazak na Tasos, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana.

12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

13. dan - Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

USLOVI PLACANJA ZA DECU I DOPLATE:

Dete od 0 - 2 g besplatno, nema svoje sediste u autobusu

Dete od 2 - 12 g - besplatan smestaj u pratnji dve odrasle osobe u 1/2, placa 50 eur i ima svoje sediste u autobusu

Dete od 2 - 12 g - umanjenje 30 eura u 1/3 studiju/apartmanu, vazi i za autobuski i sopstveni prevoz

Dvoje dece od 2-12 g u 1/3 - placa se puna cena treceg lezaja + 1 autobuska karta 50 eur, dele lezaj

Dvoje dece do 12 g u 1/4 studiju/apartmanu - jedno dete placa lezaj, drugo umanjeno za 40 eur

Doplata za 1/1 - 70% od cene aranzmana

 

Aranžman obuhvata

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili autobus na sprat) turističke klase (klima/video/audio) bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja, na relaciji Beograd-Tasos-Beograd sa turističkim pratiocem grupe;
 • Prevoz trajektom na relaciji Keramoti-Limenas-Keramoti (za putnike koji koriste sopstveni prevoz nije uključen u aranžman);
 • Uslugu smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja;
 • Servis predstavnika organizatora ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji;
 • Troškove organizacije programa;

Aranžman ne obuhvata

 • Putno zdravstveno osiguranje.
 • Preporuka DELEGACIJE EVROPSKE UNIJE u Srbiji je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici;
 • Ostale individualne i nepomenute troškove;

 

Način plaćanja

 • Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR - €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 • Depozit u visini 40% od cene ugovorenog turističkog putovanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije, preostalih 60% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu), zaključno sa 20.10.2016. godine
 • Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card, Master, Maestro, American) na blagajni Organizatora putovanja, ili uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja. Vlasnici kartica Banca Intesa aranžman mogu platiti na 3 jednake mesečne rate bez kamate.
 • Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Tasos

od 89€

FIRST MINUTE 2019

 

 

 

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Limenas je glavni grad Tasosa i ima oko 3.500 stanovnika. Sagrađen je na mestu antičkog grada Tasosa, smešten između dve luke, sa dve gradske plaže i mnoštvom drugih prelepih plaža u okolini. Predstavlja trgovački centar ostrva ispunjen mnogobrojnim tavernama, kafeterijama, restoranima, buticima, diskotekama, koje će ispuniti Vaš odmor.

Limenaria je drugi po veličini grad na ostrvu. Nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva i ima oko 2.000 stanovnika. Okružen je predivnim plažama, koje sunce obasjava duže nego ostala mesta na ostrvu. Idealno mesto za odmor, kako za porodične ljude, tako i za mlade koji žele da budu u centru zbivanja. Duž šetališta uz samu obalu raspoređene su autentične taverne, kafeterije i prodavnice.

Potos je simpatičan gradić na jugozapadnoj strani ostrva, na svega tri do četiri kilometara od Limenarije. Smešten pored jedne od najlepših plaža na ostrvu.

 

 

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije