Milano

od 89€

POLAZAK: 09.11-13.11

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Program

1. dan  BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda. Tačno vreme i mesto polaska biće poznati 2 dana pre putaVožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan  MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Milano je najveći ekonimski centar Italije, grad fudbala i mode. Obilazak grada u pratnji vodiča: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan  MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE – MILANO

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do ĐENOVE,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada u pratnji vodiča: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, kuća Kristofera Kolumba... Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak u outlet šoping centar Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu...Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

 4. dan  MILANO - ŠVAJCARSKA JEZERO LUGANO - JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog izleta na jezero LUGANO I KOMO.                  Jezero Lugano se nalazi u Švajcarskoj, na samoj obali je smešten grad Lugano sa dugim šetalištem uz oalu i šarmantnim gradskim jezgrom koji je očuvao svoju autentičnost poput Trga Reforma sa Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima… Po dolasku u Lugano slobodno vreme. Nastavak puta do jezera Komo, trećeg po veličini jezera u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje u podnožju Alpa na granici sa Švajcarskom. Komo je najpoznatije mondensko mesto u Italiji gde se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme u gradu Komo za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji…

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

 

TERMIN PUTOVANJA         HOTEL

SPECIJALNA CENA

CENA PO OSOBI

09.11. - 13.11.2018.      AS HOTEL CAMBIAGO MILAN 4*

89 €

109 €

Cene iz tabele su izražene u eurima . Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • Smeštaj u Milanu, u standradnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni svedski sto)
 • Obilazak prema programu – Milano
 • Usluge licenciranog pratioca grupe
 • Troškove organizacije i realizacije aranžmana.

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne obilaske izlete i ulaznice

POPUSTI:

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja  putovanja. 

 • deca od 0 – 2 godine besplatno  (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10%  na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 60% od cene aranžmana
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 €

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja
 • Platne kartice Visa, Dina, Master i Maestro
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima na tri mesečne rate

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • Đenova i outlet Seravalle                       35 € / deca 25 €
 • Jezero Komo  i Jezero Lugano                30 € / deca 20 e
 • Vožnja brodom po jezeru Komo             15 € / deca 10 €

 NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

 OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.arenatravel.rs. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

AS HOTEL CAMBIAGO 4*
https://www.ashotels.it/as-hotel-cambiago/

U neposrednoj blizini Monce, na 750 m od centra mesta Cambiago, nalazi se AS hotel Cambiago 4*.

Kapacitet hotela je 140 soba. Standardne sobe su komforne, klimatizovane i opremljene u klasičnom stilu. Svaka soba sadrži: sopstveno kupatilo (tuš ili kada), besplatni WI FI, TV, mini bar. Sadržaj hotela: restoran, bar, besplatni parking, SPA centar (bazen, hidromasažne kade, sauna, tursko kupatilo, opuštajući tuševi, masaže), 3 konferencijske sale, rum servis. *Korišćenje SPA centra se zakazuje u terminima po 2 sata i dodatno se naplaćuje.

Doručak je na bazi švedskog stola i obuhvata: filter kafu, čaj, mleko, đus, mini bagete/tost/hleb, kroasane, dvopek, med, džem, puter, salamu, emendal sir, kajganu i slaninu.

NAPOMENA: Hotel nema boravišnu taksu.

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Milano

od 89€

POLAZAK: 09.11-13.11

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Vodimo Vas u Milano, najbogatiji grad Italije gde ćemo uživati u raskošnoj arhitekturi grada, veličanstvenoj katedrali Duomo, prelepim šetalištima, parkovima, bulevarima prepunim  prodavnica svetski poznatih brendova modne industrije. Program smo obogatili sjajnim izletom u Švajcarsku sa posetom Luganu, a zatim posećujemo jezero Komo jedno od najlepših jezera Italije, mondensko letovalište i stecište svetske elite. Drugi izlet na ovom putovaju nas vodi na obalu sredozemnog mora, u posetu glavnom i najvećem gradu Ligurije. Đenova je nekadašnje sedište moćne Djenovljanske Republike. Grad sa fenomenalno očuvanim gradskim jezgrom pod zaštitom UNESCO-a, prelepim šetalištem i antičkom lukom. Naravno, na ovom izletu ćemo obradovati ljubitelje kupovine i posetiti najveći Outlet šoping centar u Italiji, Seravale. Upoznaćemo nove gradove i drugačije običaje, uživati u dobroj italijanskoj kuhinji, vinima i sladoledu. Sa ovog putovanja vraticete se sa puno lepih uspomena

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije