Dalmatinska tura

od 109€

polazak: 27.04

2 nocenja / autobus

Program

1. dan (Četvrtak 5. April / Petak 27. April)    Polazak iz Novog Sada i Beograda u ranim večernjim satima (oko 19h). Putovanje preko Lazarevca, Čačka, Požege, Užica i dalje preko Višegrada, Foče, Trebinja… Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Petak 6. April / Subota 28. April)     STON – OREBIĆ - NEUM     Dolazak u STON na poluostrvu Pelješac u prepodnevnim satima. Kraći obilazak centra grada i slobodno vreme za odmor. Nastavak putovanja preko idiličnih predela poluostrva Pelješac do OREBIĆA, najpoznatijeg letovališta na Pelješcu i grad pomoraca i kapetana. Po dolasku sledi slobodno vreme za uživanje u prelepom ambijentu i za ručak u nekoj od lokalnih konoba. Nastavak putovanja ka NEUMU. Po dolasku sledi smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan (Subota 7. April / Nedelja 29. April)     NEUM – MAKARSKA - SPLIT     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni izlet (9h-21h). Odlazak do MAKARSKE, jednog od najpoznatijih letovališta Dalmacije. Po dolasku, sledi slobodno vreme u trajanju od 2 sata. Nastavak putovanja do SPLITA, drugog po veličini grada u Hrvatskoj. Istorijski centar Splita se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku, sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: čuvena splitska Riva – prelepa promenada sa bezbrojnim kafeima i restoranima, Dioklecijalnova palata – najveća atrakcija Splita sa ostacima nekadašnje rezidencije rimskog imperatora Dioklecijana, Peristil – glavni trg u starom delu grada, ulazni deo nekadašnje Dioklecijanove palate, katedrala Sv. Duje, Krstionica… Slobodno vreme za uživanje u prelepim uličicama starog grada. Povratak u hotel do 21h. Noćenje.

4. dan (Nedelja 8. April / Ponedeljak 30. April)     NEUM – ŠIBENIK - ZADAR  Doručak. Odjava iz hotela u 8.30h. Putovanje preko Splita do ŠIBENIKA. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje znamenite katedrale Sv. Jakova, Kneževog dvora, Gradske kuće, Poljane… Slobodno vreme za uživanje i šetnju ulicom kralja Tomislava i divnom obalskom promenadom… Odlazak do obližnjeg ZADRA. Po dolasku, sledi organizovano razgledanje istorijskog centra grada u kojem se na svakom koraku sreću ostaci drevne Rimske civilizacije. Šetnja do znamenite crkve Sv. Donata izgrađene na temeljima Rimskog foruma, potom šetnja do Narodnog trga i Gradske kuće sa Gradskom lođom,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćna vožnja ka Srbiji preko Zagreba…

5. dan (Ponedeljak 9. April / Utorak 1. Maj)   Povratak u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA: 129 eur

+ IZLET ZA SPLIT

za uplate u agenciji

Polazak 27. April         109 € do 14.04.

umesto 35 €

samo 25 €

Cena aranžmana uključuje:

 • Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (autobus sa kompletnom opremom)
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Neumu
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobama sa kupatilom
 • razgledanja Stona, Orebića, Šibenika i Zadra prema programu
 • usluge vodiča
 • troškove vođstva i organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može dobiti u agenciji
 • Individualne troškove – nepomenute usluge
 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 40 €, isključivo na upit
 • Obavezna doplata za turističku taksu 2 € po noćenju – PLAĆANJE U AGENCIJI
 • Fakultativna doplata za obe večere u Neumu – 20 € - OBAVEZNA UPLATA U AGENCIJI!

Ukoliko izlet za Makarsku i Split nije uplaćen u agenciji, njegova cena za uplatu na licu mesta iznosi: 35 €

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  KURSU  BANKE  INTESA  NA  DAN  UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2018.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2018.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2018. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.

Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun. U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 7 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!

OPIS HOTELA:

 

Hotel „STELLA“ 3***, Neum  (http://www.stella-neum.com/) ili sličan

Hotel se nalazi na jednom platou, uzbrdici, iznad centralne zone letovačlišta Neum. Pasarelom (stepenište), spojen je sa centrom i plažom. Hotel poseduje recepciju otvorenu 24 sata, sef na recepciji (uz doplatu), lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluženje obroka, aperitiv bar, lepu letnju terasu sa pogledom na more. Sobe su standard kategorije 3* i poseduju sve kupatilo sa tuš-WC, TV, telefon, centralni grejni sistem.  

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Dalmatinska tura

od 109€

polazak: 27.04

2 nocenja / autobus

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije