Milano

od 89€

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Program

Cene iz tabele su izražene u eurima .Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

 

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

     

17.05. - 21.05.2018.               PROLEĆE

79 €

99 €

28.06.-02.07.2018.               LETO

79 €

99 €

09.08.-13.08.2018.               LETO

79 €

99 €

13.09.-17.09.2018.               LETO

89 €

99 €

11.10.-15.10.2018.               JESEN

89 €

99 €

09.11.-13.11.2018.      DAN PRIMIRJA

89 €

99 €

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan                     BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda (parking kod sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" - bivši 25.Maj na Dorćolu) u 18:00hVožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan                     MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan                     MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE – MILANO 

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba... slobodno vreme. U popodnevnim časovima odlazak u najveći italijanski outlet tržni centar –Serravallehttps://www.mcarthurglen.com/it/serravalle-designer-outlet/en/whats-on/christmas-gift-ideas/

Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima.

4. dan     MILANO - ŠVAJCARSKA JEZERO LUGANO - JEZERO KOMO

Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Švajcarskog jezera Lugano i Italijanskog jezera Komo. Grad Lugano je jedno od mondenskih mesta Švajcarske smešten na obali istoimenog jezera. Izuzetno lep gradsa glavnim trgom Reforma, Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima… Po dolasku u Lugano slobodno vreme. Nastavak puta do jezera Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima povratak u Milano. Polazak za Beograd iz Milana oko 18h.  Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji…

5. dan                     BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga) 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • Smeštaj u Milanu, u standradnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni svedski sto)
 • Obilazak prema programu – Milano
 • Troškovelicenciranogpratiocagrupe
 • Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012) - za boravak u hotelima sa 3* - 4€ po noćenju/po osobi , u hotelima sa 4* - 5 € po noćenju/po osobi
 • Fakultativne obilaske, izlete i ulaznice

NAČIN PLAĆANJA

-      30% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

-      uplatom na tekuci racun uz izdat predracun

-30% pri rezervaciji, ostatak cekovima na 2 rate nakon putovanja

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz program a usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • Đenova i outlet Seravalle                   35 € / deca 25 €
 • Jezero Komo  i Jezero Lugano           30 € / deca 20 €
 • Vožnja brodom po jezeru Komo        15 € / deca 10 €

POPUSTI:

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanja popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja putovanja. 

 • deca od 0 – 2 godine besplatno  (nemaju sedište u autobusu i nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10%  na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 60% od cene aranzmana
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 €

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Milano

od 89€

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije... U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene La Scala Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu... Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone... Prelepi momenti Vas očekuju na našim specijalno skrojenim izletima do Đenove, najveće luke Italije sa sjajnim istorijskim centrom grada, potom izlet do Lugana u švajcarskom italijanskom kantonu Tićino, poseta gradiću Komo na obali istoimenog jezera koje je u svetu poznato kao džet-set destinacija, i na kraju poseta srednjovekovnom gradiću Pavija, nekadašnjoj prestonici Langobardskog kraljevstva.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije