Milano - 2 noći

od 99€

POLAZAK: u pripremi

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Program

1. dan BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda  (veliki parking preko puta Buvlje Pijace, na uglu ulica Jurija Gagarina i Antifasističke Borbe u Bloku 42) u 17:00h, osim za polaske 13.04. i 28.04. kada je u 16:00h. Vožnja krozHrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora ...

2. dan MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najveće gmodnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanskaskala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE - MILANO

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblastiLigurija i najveće luke Italije, čiji je starigradpodzaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Stara Luka Djenove, Akvarijum, Trg Sv. Lorenca, Katedrala Sv. Lorenca, Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba... slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najvećih italijanskih outlet tržnih centara -outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan MILANO –ŠVAJCARSKA JEZERO LUGANO - JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Švajcarske – jezero Lugano i Italijansko jezero Komo. Jezero Lugano se nalazi u Švajcarskoj, na obali jezera smešten je grad Lugano koji je očuvao svoju autentičnost poput Trga Reforma sa Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima…  Po dolasku u Lugano slobodno vreme. Nastavak puta do jezera Komo. Jezero Komo je treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima povratak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

   TERMIN PUTOVANJA

           CENA PO OSOBI

1. MAJ 28.04.-02.05.2017.

                 99 e

CENA ARANŽMANA SADRŽI:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
 • Smeštaj u Milanu, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
 • Usluge licenciranog pratioca grupe,
 • Obilzak prema programu- Milano
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:

 • obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3 * - 4 € po noćenju / po osobi
 • Fakultativne obilaske:
 • Đenova i outlet Seravalle – 35€ / 25 €  deca od 2-12 godina
 • Jezero Komo I jezero Lugano –30€ / 20 € deca od 2-12 godina
 • Vožnja brodom po jezeru Komo - 15€ / 10 €deca od 2-12 godina

 

 DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 sobu je 60 €.
 • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

   1.30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

  2.30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1,5 %  po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

  3.platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro) 

  NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM: 

  Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

   FAKULTATIVNI IZLETI:

  • Đenova i outlet Seravalle – 35 € / 25 €  deca od 2-12 godina
  • Jezero Komo I jezero Lugano –30 € / 20 € deca od 2-12 godina
  • Vožnja brodom po jezeru Komo - 15€ / 10 €deca od 2-12 godina

   

 

Hotel Ibis Milano Ca' Granda 3*http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1135-ibis-milano-ca-granda/index.shtml

Adresa: Viale Giovanni Suzzani, 13/15, 20162 Milano, Italy

Telefon: +39 02 6610 3000

Nalazi se na samo 150 metara od stanice metroa Ka'Granda.

Raspolaže parkingom u okviru objekta i restoranom italijanske i internacionalne kuhinje.

Klimatizovane sobe nude besplatan bežični internet i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Takođe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Hotel sadrži samo jednokrevetne i  dvokrevetne sobe.

Doručak na bazi kontinentalnog švedskog stola služi se u hotelu Ibis Ca’Granda.

 

 

 

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Milano - 2 noći

od 99€

POLAZAK: u pripremi

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

ĐENOVA-OUTLET SERRAVALLE-JEZERO LUGANO – JEZERO KOMO

Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije... U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene La Scala Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu... Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone... Prelepi momenti Vas očekuju na našim specijalno skrojenim izletima do Đenove, najveće luke Italije sa sjajnim istorijskim centrom grada, potom izlet do Lugana u švajcarskom italijanskom kantonu Tićino, poseta gradiću Komo na obali istoimenog jezera koje je u svetu poznato kao džet-set destinacija, i na kraju poseta srednjovekovnom gradiću Pavija, nekadašnjoj prestonici Langobardskog kraljevstva.

 

 

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije