Bec - 2 nocenja

od 135€

POLAZAK: 30.12.2017-03.01.2018.

AUTOBUS - 2 NOCENJA

Program

1.dan 30.12.2017.(subota)  – Polazak autobusa oko 21 čas iz Beograda, (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje).  Polazak iz Novog Sada oko 22 časa, sa železničke stanice, ispred  lokomotive.  Noćna vožnja sa kraćim pauzama.

2.dan 31.12.2017.(nedelja) – Dolazak u Beč u prepodnevnim  časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme. U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! .....Noćenje.

3.dan 01.01.2018.(ponedeljak) – Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom  prijave). U popodnevnim časovima  fakultativan izlet u Bratislavu, Po dolasku u Bratislavu,  zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave ( Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. Povratak za Beč oko 22 časa. Noćenje.

4.dan 02.01.2018.(utorak) – Doručak. Napuštanje hotela i razduživanje soba. Slobodno vreme u centru grada ili poseta Dunavskom tornju odakle se pruža prelepa panorama na Beč. Polazak za Srbiju u 16 časova.  Poseta Parndorfu outlet centru koji se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće i td. Oko 19časova,  nastavak putovanja. Noćna vožnja preko Mađarske…..

5.dan 03.01.2018.(sreda)–  Dolazak u Beograd u ranim  jutarnjim  časovima na mesto polaska.

 

 

      HOTEL

CENA ARANŽMANA

    SPECIJALNA CENA

 

ROSEN EUROPAHAUS 3 ***-POPUNJENO

  169 evra

 

         135 evra do 16.12.

BOCK 3*

DODATNI KAPACITET

169 evra

         135 evra do 16.12.

Doplata za 1/1 sobu je 90 evra, isključivo na upit

Cena za dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) popust 10 evra

Cena aranžmana se umanjuje za 20 evra ukoliko se koristi sopstveni Prevoz

UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNACENOG TERMINA U TABELI

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda),

Batočine - doplata  za transfer 20 evra / minimum 4 putnika

Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 din / minimum 4 putnika

NAČIN PLAĆANJA

- dinarski po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put, 

- platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

- na  rate čekovima, 40% avans, poslednja rata 3 meseca posle putovanja, realizacija 10. Ili 20. u mesecu

-avans 30%,ostatak odloženo - do 3 mesečne  rate kreditnim karticama BANCA INTESA – VISA, MASTER CARD I AMERICAN EXPRESS  

Cena aranžmana  obuhvata:

• Prevoz autobusom turističke klase ( od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji  / mesta se određuju  prema prijavi

• 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)  u hotelu  3* u 1/2 i 1/2+1 sobama po lokalnoj kategorizaciji

• razgledanje Beča u pratnji  vodiča

• usluge vodiča (predstavnik agencije)

• troškove vođstva i organizacije putovanja

Cena aranžmana  ne obuhvata:

• međunarodno zdravstveno osiguranje

• individualne troškove – nepomenute usluge

Fakultativne izlete: minimum 25 pax za realizaciju izleta

• dvorac Schönbrunn 25 evra / 15 evra deca

• Poseta Dunavskom Tornju 10 evra / 5 evra deca

• izlet do Bratislave 15 evra / 10 evra deca

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 

ZBOG NOVOG AUSTRIJSKOG ZAKONA U TURIZMU, NEOPHODNO JE DOSTAVITI KOPIJU PASOŠA NAJKASNIJE 5 DANA PRE PUTA. 

Hotel ROSEN EUROPAHAUS 3*  nalazi se u 14. becirku, na liniji  tramvaja, oko 30 minuta vožnje od centra grada. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe 1/2 i 1/2+1su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.....  www.europahauswien.at  

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Bec - 2 nocenja

od 135€

POLAZAK: 30.12.2017-03.01.2018.

AUTOBUS - 2 NOCENJA

BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije