Parndorf

od 30€

PARNDORF -06.07./03.08./22.08. shopping day /21.09

AUTOBUSOM bez nocenja

Program

1.dan Polazak iz Beograda, sa autobuske stanice Lasta, dolazni peroni, oko22 časa, iz Novog Sada oko 23 časa sapumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića– okretnica autobusa br.5 (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora.

2.dan Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do tržnog centra SCS u Beču. Polazak izParndorfa oko 18 časova (polazak iz Parndorfa - shopping night je u 23 časa, shopping day u 21 čas). Noćna vožnja sa usputnim pauzama.

3.dan Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 CENA ARANŽMANA: 65 EURsniženo 30 EUR

deca do 12 godina 25 EUR

Cena aranžmana obuhvata:
-    autobuski prevoz na navedenoj relaciji
-    posetu tržnom centru Parndorf www.designer-outlet-parndorf.at   
-    usluge pratioca grupe
-    troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
-    individualne troškove
-    fakultativni odlazak do Beča, 10 evra, minimum 25 pax
-    putno zdravstveno osiguranje 

 Način plaćanja:

-  gotovinski isplaćeno 7 dana pred putovanje, po prodajnom kursu za efektivu  banke Intesa

-  DINA, VISA, MAESTRO, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS karticama

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Parndorf

od 30€

PARNDORF -06.07./03.08./22.08. shopping day /21.09

AUTOBUSOM bez nocenja

PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. Brendovi su na popustu od 30%-70%. Radno vreme radnim danima do 19 časova, subotom do 18, a nedeljom ne radi. Tokom shopping day-a radno vreme je od 8.30h do 23h. Atmosfera centra prijatna i opustajuća.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije