Venecija - karneval

od 55€

POLAZAK: 09.02-12.02.

AUTOBUS - 1 NOCENJE

Program

VENECIJA - TRST - PALMANOVA

PAKET ARANŽMAN 4 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 1 NOĆENJA S DORUČKOM + OBILASCI

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

09.02-12.02.

55 €

79 €

Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate

PROGRAM PUTOVANJA: 

1.dan      BEOGRAD

Sastanak putnika na parkingu kod Sava Centra, Novi Beograd – Savska strana oko 20:30h. Polazak autobusa u 21:00 h (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2.dan      VENECIJA - LIDO DI JESOLO

Dolazak u luku Punta Sabioni u prepodnevnim časovima. Vožnja brodom od luke do istorijskog centra Venecije. Pešačko razgledanje grada: Tamnica u kojoj je bio zatočen Kazanova, Most Uzdaha, Vrata Venecije sa zaštitnim znakom grada – Krilati lav Svetog Marka, Duždeva palata – sedište moći Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuvaju sabrana dela pesnika Petrarke, maketa broda Marka Pola, ronilačko odelo Leonarda Da Vinčija, Trg Sv.Marka, Bazilika Sv.Marka, kafe “Florian”, Zvonik, Astronomski sat… Šetnja kroz lavirint venecijanskih ulica do kanala Grande – most Rialtoo. Slobodno vreme. U popodnevnim satima transfer brodom do luke Punta Sabioni. Nastavak putovanja do Lido di Jesola. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan     LIDO DI JESOLO –VERONA – NOVENTA DI PIAVE

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u Veronu. Verona je administrativni centar regije Veneto, i posle Venecije jedan od najposećenijih gradova Severne Italije. Poznata je po Julijinoj kući, amfiteatru iz rimskog perioda, dobroj kuhinji i odličnom vinu. Po dolasku u Veronu pešačko razgledanje grada:glavni gradski Trg Bra, šetalište Liston, Arena, Korzo Mateoti, renesansni Trg Erbe, Stub srama, Piazza Signori, Danteov spomenik, Julijina kuća. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do outleta Noventa di Piave,www.mcarthurglen.com/it/noventa-di-piave-designer-outlet/en, jednog od najvećih i najpoznatijih outlet šoping centara u Severnoj Italiji. Kompleks čini preko 130 radnji poznatih svetskih brendova Guess, Nike, Adidas, Benetton, Armani, Gucci, Trussardi, Fendi itd, koje nude i do 70% popusta tokom cele godine. Pored dobrog šopinga možete odmarati i uživati u brojnim restoranima, barovima, poslastičarnicama. Slobodno vreme za kupovinu. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

4. dan      BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 30% prilikom rezervacija, ostatak čekovima građana na tri jednake mesečne rate.
 • Plaćanje: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz  turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,tv,dvd, audio oprema)
 • Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u standardnim 1/2 i 1/2 +1 sobama u hotelu 3*
 • Razgledanje prema programu putovanja (pešačko razgledanje Venecije)
 • Usluge predstavnika agencije- licenciranog vodiča
 • Troškove organizacije i realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Povratnu kartu za brod na relaciji Punto Sabbioni-Venecija-Punto Sabbioni 20€, deca od 2 do 12 godina 10 €, deca od 0 do 2 godine gratis
 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu, koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 0,70 € do 3 € po noći po osobi u zavisnosti od lokacije i kategorizacije hotela (plaća se u period od 15.06. do 15.09.)
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 40% od cene aranžmana
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 40 €

POPUSTI:

 • Deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika, decaod               2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • Verona i outlet šoping centar Noventa di piave – 25 €/15 € deca

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Venecija - karneval

od 55€

POLAZAK: 09.02-12.02.

AUTOBUS - 1 NOCENJE

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop.

 

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije