Beč - 1 noć

od 69€

POLAZAK:ZIMA-PROLECE

AUTOBUSOM, 1 NOĆ 

BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan ne ispunjen trenutak.

Program

1. dan  BEOGRAD

Sastanak putnika na parkingu kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ (bivši 25. maj) na Dorćolu u 22:30 h. Polazak autobusa u 23:00h (tačno vreme i mesto polaska proveriti dva dana pre putovanja). Noćna vožnja kroz Srbiju i Mađarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan BEČ            

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom  i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  BEČ – ŠENBRUN - PANDORF

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta kraljevskom dvorcu Schönbrunn sa prekrasnim parkom. Nakon toga fakultativni izlet za Outlet šoping centar Pandorf ili slobodno vreme. Planiran polazak za Beograd oko 20h. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

4. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

26.01. – 29.01.2018.

PIRAMIDA 4*

79 evra

59 evra 

23.02. – 26.02.2018.

ANANAS 4*

89 evra

65 evra do 01.02.

16.03. – 19.03.2018.

PIRAMIDA 4*

79 evra

59 evra do 20.02.

20.04. – 23.04.2018.

BOCK 3*

79 evra

59 evra do 20.03.

30.04. – 03.05.2018. 1 MAJ

BOCK 3*

89 evra

65 evra do 30.03.

25.05. – 28.05.2018.

BOCK 3*

79 evra

59 evra do 30.04.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na čekovima građana na tri jednake mesečne rate.
 • Plaćanje: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz  turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd, audio oprema)
 • Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u standardnim 1/2 i 1/2 +1 sobama u hotelu 3*
 • Razgledanje Beča prema programu putovanja
 • Usluge predstavnika agencije - licenciranog vodiča
 • Troškove organizacije i realizacije programa. 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu, koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 0,70 € do 3 € po noći po osobi u zavisnosti od lokacije i kategorizacije hotela (plaća se u period od 15.06. do 15.09.)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit
 • Fakultativne izlete

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • dvorac  Schönbrunn  Grand  tura 25 € / 15 € deca do 12 god.
 • šoping centar Pandorf 15€ / 10€ deca do 12 god.

 NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cenaseuglavnomsastojiodtroškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnihizletasupromenljiviizaviseodslobodnihterminapolokalitetima, brojaprijavljenihputnikaiobjektivnihokolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni švedski sto. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Austrija (Beč i okolina)

 • Hotel BOCK 3* Nalazi se u širem centru  Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini  tržnog centra SCS. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom.....
 • HotelROSENEUROPAHAUS 3* nalaziseu 14. becirku, naliniji  tramvaja, oko 30 minutavožnje od centra grada. Hotel imaaperitivbar, restoran, sef, parking. SobesusaTWC, TV, minibar, klima, telefon.....  
 • HotelFABRIK 3* nalaziseu u Vosendorfu, naliniji  tramvaja, oko 30 minutavožnje od centra grada. Hotel imaaperitivbar, restoran, sef, parking. SobesusaTWC, TV, minibar, klima, telefon.....  
 • Hotel PYRAMIDE 4*   iz lanca AUSTRIA TREND. Nalazi se  u 14km od centra grada, na liniji gradskog prevoza, preko puta velikog trznog centra SCS. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2+1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom.....
 • Hotel IBIS MARIAHILF 3* iz lanca IBIS hotela. Nalazi se u centru Beča, u trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse. Sobe 1/2 i 1/2 + 1 sa TWC, TV, telefonom..

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije