Klagenfurt

od 39€

TERMINI : 19.05./23.06./21.07.

AUTOBUSOM 3 DANA / BEZ NOĆENJA

Program

1. dan petak: Polazak iz Beograda, sa Lastine autobuske stanice, dolazni peroni u 22h. Vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju ka Austriji i gradu Klagenfurtu koji se nalazi u blizini slovenačko-austrijske granice.

2.dan subota: Dolazak u Klagenfurt u ranim jutarnjim časovima.Po dolasku vožnja do predgrađa grada gde se nalazi park minijaturnih građevina-Minimundus. Predviđeno vreme boravka i obilaska parka minijatura je do podneva kad se kreće do jezera Worthersee koje se nalazi na samo 5 minuta vožnje od parka. Šetnja i pauza kod jezera do 14h kad sledi odlazak do centra Klagenfurta. Na glavnom trgu se nalaze prepoznatljivi simboli grada: zeleni zmaj i spomenik austrijskoj carici Mariji Tereziji, grad ima pešačku zonu u centru grada kroz Krammer Gase između Novog i Starog trga. U centru grada se nalazi i veliki trgovački centar Arcade city, u samom istorijskom jezgru grada, gde je predviđen shopping do 18h. Slobodno vreme do 20h kad se kreće ka Srbiji.

3.dan nedelja: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa

                                                    CENA ARANŽMANA : 39 EUR

                                                     Deca do 12 god. : 35 EUR

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•    prevoz autobusom visoke turisticke klase(klima/video i audio oprema) na navedenoj relaciji
•    usluge turističkog vodiča/pratioca tokom celog putovanja
•    troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•   individualne troškove
•    međunarodno putno zdravstveno osiguranje (260 din)

• ulaznice za Minimundus: odrasli – 13 eur, deca 6-15 god.- 8 eur (plaćanje u agenciji prilikom uplate aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Vojvodjanske banke)

NAČIN PLAĆANJA:

gotovinski, najkasnije 7 dana pre putovanja, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Vojvodjanske banke na dan plaćanja

  • platnim karticama DINA, VISA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

• prilikom rezervacije 50%, ostatak 1 deponovanim čekom mesec dana nakon putovanja

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Klagenfurt

od 39€

TERMINI : 19.05./23.06./21.07.

AUTOBUSOM 3 DANA / BEZ NOĆENJA

Klagenfurt je glavni grad austrijske savezne pokrajine Koruške. Službeno ime grada je Klagenfurt am Wörthersee. Prema legendi je Klagenfurt osnovan na mestu gde je ubijen zmaj koji je živeo u obližnjoj močvari. Klagenfurt se nalazi na jugu Austrije u dolini između Alpi i planina Karavanki kojima prolazi granica Austrije i Slovenije. Grad je u kotlini sa svih strana okružen brdima. Zapadno od grada se nalazi jezero Wörthersee koje je značajan rekreacijski centar i često se naziva "austrijsko more". Kroz grad teče reka Glan, a nedaleko od grada na jugu teče reka Drava.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije