Miskolc i Eger SPA vikend

od 65€

POLAZAK: U PRIPREMI

AUTOBUSOM 3 DANA / 1 NOĆ

Program

1.danPolazak iz Beograda sa glavne Lastine stanice (dolazni peroni) u 23.30 časova (tačno vreme biće poznato dva dana pred putovanje). Iz Novog Sada oko 00.30 časova sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.danDolazak u Eger u jutarnjim časovima. Razgledanje grada u pratnji vodiča. Odlazak do banjskog kompleksa u centru grada. Slobodno vreme. Posle 14h smeštaj u hotel. Mogućnost fakultativne večere u nekoj od mađarskih čardi ili u vinskom podrumu u „dolini devojaka“ (ulica vinskih podruma - 40 vinskih podruma nanizanih jedan do drugog). Noćenje.

3.danDoručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u banjski kompleks Eger ili fakultativni odlazak do banjskog kompleksa Miškolctapolca. Boravak u banji do 17 časova. Polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim noćnim časovima.

CENA ARANŽMANA: 65 EUR

Doplataza 1/1 sobu 20 € (jednokrevetnasobanaupit)

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) 55 € , u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%

Cena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusom turističke klase (16-87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi

- smeštaj u hotelu 3* na bazi 1 N/D ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama po lokalnoj kategorizaciji

- usluge vodiča

- organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

- fakultativni odlazak u banju Miškolctapolca 20 eura (uključena ulaznica za banju i prevoz autobusom)

- ulaznice za kompleks u Egeru 2200 forinti (sa ključem za garderobu) oko 7,5 eura po danu

- fakultativna večera u Egeru 20 eura

- međunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 150 din, do 69 god 300 din, od 70 do 83 god 600 din

Način plaćanja:

- dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,

- platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

- 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, realizacija čekova 10. Ili 20. u mesecu

- 30% prilikom rezervacije,ostatak odloženo - do 3 mesečne rate kreditnim karticama BANCA INTESA –VISA,MASTER CARD I AMERICAN EXPRESS

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

Hotel 3* nalazi se u centru Egera. Ssobe sa TWC i fenom za kosu , klima, internet.....Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred putovanje

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Miskolc i Eger SPA vikend

od 65€

POLAZAK: U PRIPREMI

AUTOBUSOM 3 DANA / 1 NOĆ

Grad Miškolc se nalazi u severnom delu Mađarske, na svega 35 km od Slovačke granice. Od prestonice Budimpešte grad je udaljen 180 kilometara severoistočno. Miškolc, je četvrti po veličini grad u Mađarskoj, posle Budimpešte, Debrecina i Segedina, sa 170.000 stanovnika.

Jegra ili, novije, Eger je grad u severnoj Mađarskoj i broji oko 56.000 stanovnika. Jegra je upravno središte pokrajine Heveš. Grad je poznato turističko središte sa banjskim sadržajima.

Centar u Miškolctapolcu ima ukupno 14 bazena, 5 na otvorenom, 9 u zatvorenom delu. Ovo je moderan i sadržajan centar, sa velikim vodenim površinama, jedinstven u Evropi zbog prirodnog pećinskog ambijenta. Pored wellness & spa i zabavnog sadržaja, lekovita voda je blagotvorna za nervni sistem, ukočenost mišića i kod degenerativnih zdravstvenih tegoba. (Sadržaj : bazen za plivanje do 33m, relaksirajući vodeni sadržaj, lekovita termalna voda, finska sauna, parno kupatilo, infrared saune, hidromasaže, masaže, dečiji sadržaj, terapijske usluge).

Termalna banja u Egeru se nalazi u samom centru Egera. Raspolaže sa otvorenim i zatvorenim bazenima. Olimpiski bazen, bazeni zabave, bazeni za decu, tobogani, tursko kupatilo (uz doplatu 1300 forinti). Temperatura vode od 32-37 stepeni.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije