Sofija

od 27€

POLASCI: 19.05.2017./07.07.2017./15.09.2017.

AUTOBUS, BEZ NOCENJA

Nekada Serdika I Triadika a od XIV veka Sofija, glavni je grad Bugarske i jedan od najstarijih gradova starog kontinenta. Grad potkovan pedigreom kulturne tradicije i veoma bogatom istorijom. Po poslednjim popisima u gradu živi oko 1,5 stanovnika. Metropolom je čine i institucije od kulturnog, istorijskog i pravoslavnog značaja. Sofija je grad bogat raznim vidovima arhitekture, danas vidljive i očuvane zahvaljujući tome što devet vekova unazad kao grad nije rušen ni razaran.

Program

1. dan PETAK - Sastanak grupe u 23:15h, polazak u 23:45h časova sa Lastine autobuske stanice, dolazni peroni. Putovanje kroz Srbiju i Bugarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan SUBOTA - Dolazak u Sofiju u ranim jutarnjim časovima. Nakon dolaska u grad, panoramsko razgledanje: Vitoša bulevar, crkva Aleksandra Nevskog (patrijaršijska katedrala Bugarske pravoslavne Crkve u Sofiji izgrađena u ruskom stilu) sa muzejem fresaka, crkva Sv. Nedelje gde su izložene mošti kralja Milutina, crkva Rotonda (sv. Đorđa), nekadašnja Kraljevska palata, Nacionalni teatar... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 14h odlazak do Ring Mall-a, tržni centar u sklopu kog se nalazi oko 400 prodavnica (http://www.sofiaring.bg) i pored kog se nalazi i robna kuća IKEA. Polazak za Srbiju oko 20:00 časova.

3. dan NEDELJA Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 40 eur sniženo 27 evra

deca do 12 godina 23 evra

 

Cena aranžmana obuhvata: - prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji od 16 do 87 sedišta / mesta se određuju prema prijavi - razgledanje Sofije sa vodičem - usluge predstavnika agencije - troškove organizacije putovanja

 Cena aranžmana ne obuhvata: - individualne troškove - putno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja: - gotovinski isplaćeno 7 dana pre putovanja, u dinarima po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA - platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije