Trebinje-Dubrovnik

od 45€

TERMINI:27.04.  30.04.  

2 DANA / 1 NOĆENJE

Program

1.dan  BEOGRAD- TREBINJE

Polazak iz Beograda u 23 časa (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.

2.dan TREBINJE

Nastavak putovanja za Trebinje preko Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz XVI vijeka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Za putnike koji ne idu na faklutativni izlet, slobodno vreme u Trebinju. U večernjim časovima  fakultativna večera u jednoj od starih hercegovačkih konoba  sa muzikom. Noćenje.

 3.dan  TREBINJE-DUBROVNIK-BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet za Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd.

4.dan BEOGRAD 

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. 

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI  79 EVRA  SNIŽENO 45 EVRA   
doplata za 1/1 sobu 15 evra isključivo na upit

CENA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA doplata 2000 din - minimum 4 putnika (transfer)

CENA ZA POLAZAK IZ ZRENJANINA doplata 2500 din – minimum 4 putnika (transfer)

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) 30 evra, u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%


Cena aranžmana uključuje:
* Prevoz  turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/ mesta se određuju prema prijavi
* 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3* (IN, Viv, Aćimović...) u Trebinju ( 1/2 i 1/2+1 ležajem sa TWC, lobi bar, restoran....)
* razgledanje prema programu 
* usluge vodiča /predstavnik agencije
* troškovi organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
* individualne i nepomenute troškove
* putno zdravstveno osiguranje
* ulaznice za muzeje
* fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice 5 evra (min. 25 pax)
* fakultativni izlet do Dubrovnika 10 evra (min. 25 pax)
* fakultativna vožnja brodom u Dubrovniku 10 evra ( min. 10 pax)
* fakultativna večera u hercegovačkoj konobi sa muzikom 15 evra (min. 20 pax)

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. 

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na čekovima građana na 2 jednake mesečne rate.
  • Plaćanje: Visa, Master, Maestro, Dina.
  • Preko računa: uz profakturu.

 

HOTEL  AĆIMOVIĆ 3* nalazi se 900m oc starog dela Trebinja. Sobe sa TWC, TV, klimom....1/2 i 1/2+1 ležajem  sa TWC, lobi bar, restoran.  www.acimovictrebinje.com

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Trebinje-Dubrovnik

od 45€

TERMINI:27.04.  30.04.  

2 DANA / 1 NOĆENJE

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem do Dubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije