Olympic beach

od 270€

AUTOBUSKI PREVOZ+SMEŠTAJ (10 noći)

 

7/10 NOCENJA

od 105€ Detaljnije

7/10 NOCENJA

od 75€ Detaljnije

10 nocenja

  • 50 m od plaze
od 75€ Detaljnije

Program

1. Dan – Polazak iz Beograda u večernjim časovima sa parking bloka 42 (preko puta ulaza u OTC Novi Beograd) tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3 – 8/11. Dan – Boravak na bazi 7/10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
9/12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
10/13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA:

•najam izabranog smeštaja na bazi 5/7/10 noćenja
• samo za paket aranžmane - prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
• usluge licenciranog pratioca grupe
• usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
• troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz, za aranžmane na bazi najma
• međunarodno zdravstveno osiguranje 
• održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

-svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplatePOPUSTI:

Deca u pratnji dve punoplative osobe:
• od 0 - 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
• osobe na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju cenu autobuske karte


SPAJANJE SMENA:

• za spajanje dve ili više smena u slučaju cene na bazi paket aranžmana, cena dodatnih smena se umanjuje za 30 € 


DOPLATE:

• za jednu odraslu osobu 80 % od cene aranžmana 
• za klima uređaj 3-10 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
• za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana - doplata se vrši na licu mesta

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
• SUBOTICA - doplata 25€ po osobi (povratna karta)
• UŽICE, LOZNICA, ŠABAC, NOVI SAD, ZRENJANIN – doplata 15€ po osobi (povratna karta)
• KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC, PANČEVO – doplata 10€ po osobi (povratna karta)
• Postoji mogućnost polazaka iz drugih gradova, više informacija na šalteru agencije.

SOPSTVENI PREVOZ:

• u slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 30 € po plativoj osobi
• termini oznaceni * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz
• vaucer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put 

AUTOBUSKI PREVOZ:

• Mogućnost kupovine samo autobuske karte: 
- povratna karta - odrasli 60 €, deca 50 €,
- jedan pravac - odrasli 40 €, deca 35 €

Način plaćanja

  • Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR - €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
  • Depozit u visini 40% od cene ugovorenog turističkog putovanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije, preostalih 60% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu), zaključno sa 20.10.2016. godine
  • Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card, Master, Maestro, American) na blagajni Organizatora putovanja, ili uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja. Vlasnici kartica Banca Intesa aranžman mogu platiti na 3 jednake mesečne rate bez kamate.
  • Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Olympic beach

od 270€

AUTOBUSKI PREVOZ+SMEŠTAJ (10 noći)

 

Pieria je oblast Središnje Makedonije u Grčkoj. Smeštena je između Larise na jugu i Soluna na severu, a u sredini se pruža uzana primorska ravnica, poznata kao Olimpska obala, koja se na zapadu strmo izdiže u veoma visoke Pierijske planine i planinu Olimp. Glavni grad je Katerini. Ovoj oblasti pripada i najviši vrh Olimpa, kao i cele Grčke. Klima u Pieriji je sredozemna u primorskom delu, da bi sa uzdizanjem tla ka zapadu prešla u planinsku. Pieria je jedna od razvijenijih oblasti u Grčkoj, pre svega zahvaljujući svom prometnom položaju (magistrala Atina-Solun) i pristupačnoj pitomoj obali. Ovde imate potpunu slobodu izbora: mir i opuštanje ili beskrajna zabava u brojnim barovima, tavernama i restoranima. Plaža duga oko 70 km, brojni hoteli, kampovi i vile, veliki izbor prodavnica, kulturne i folklorne manifestacije i brojne atrakcije, čine Pieriju idealnom za Vašu posetu.

Olympic Beach je letovalište u neposrednoj blizini Paralije, nedaleko od gradića Katerini u regiji Pierije. Smešten je podno mitskog Olimpa po kome je i dobio ime. Drugi deo svog imena duguje upravo peskovitoj, dugačkoj i širokoj plaži. Popločanom pešačkom stazom (3km) povezan je sa Paralijom, a cenar letovališta krasi lep park, koji sa jedne strane uokviruje plaža, a sa druge restorani, kafići, poslastičarnice. Olympic Beach, pored uživanja u moru i suncu, ima raznovrsnu ponudu sportova na vodi, a za one koji žele i više od odmora jeste odlazak u Solun (73km), Aqua park pored Soluna (80km) ili neki od manastira na Meteorima (150km). U mestu postoji mnogo hotela, rent-a-car agencija, dobro snabdevenih supermarketa i pekara.

 

 

Arena travel | Blog

Letovanje - Italija

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta. Najpoznatija letovališta Italije su: Sardinija, Sicilija, Sanremo (Rivijera Cveca), Kalabrija, Lido di Jesolo, Rimini.  Povoljni autobuski aranzmani za leto 2019 .

Detaljnije

Azurna obala

Sanremo i Azurna obala  letovanje - Italija 2019

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2019 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2019!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije