Tasos

od 199€

paket aranzman

 

paket aranzman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 50 m od mora
 • 400m od centra Limenarije
od 179€ od 199€ Detaljnije

paket aranzman

 

 

 

 

 

 • Centar Limenasa
 • 60m od mora
 • 200m od plaže
 • Sve jedinice apartmani (2 prostorije)
od 249€ od 269€ Detaljnije

paket aranzman

 • 120m od plaže
 • 250m od centra Potosa
od 169€ Detaljnije

Program

1. dan – Beograd - sastanak putnika na mestu polaska pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme. Polazak autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.          

2. dan - 11. dan –Tasos - Dolazak na Tasos, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana.

12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

13. dan - Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 

CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili autobus na sprat) turističke klase (klima/video/audio) bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja, na relaciji Beograd-Tasos-Beograd sa turističkim pratiocem grupe;
 • Uslugu smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja;
 • Servis predstavnika organizatora ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji;
 • Troškove organizacije programa;

 

CENA PUTOVANJA NE OBUHVATA:

 • turističku taksu - 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu.
 • POVRATNU KARTU ZA TRAJEKT - 10€ (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)
 • Putno zdravstveno osiguranje.
 • Ostale individualne i nepomenute troškove;

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

 - povratna karta - odrasli 70 €, deca 60 €; jedan pravac - odrasli 50 €, deca 45 €

 - povratna trajekt karta 10 € (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR - €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 • Depozit u visini 40% od cene ugovorenog turističkog putovanja u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije, preostalih 60% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu), zaključno sa 20.10.2019 godine
 • Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card, Master, Maestro, American) na blagajni Organizatora putovanja, ili uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja. Vlasnici kartica Banca Intesa aranžman mogu platiti na 3 jednake mesečne rate bez kamate.
 • Administrativnom zabranom do oktobra 2019, avans 30%, ostatak na jednake mesecne rate
 • Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

 

 

Aranžman ne obuhvata

 

 

Način plaćanja

 

-svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Pozovite za rezervaciju 011 366 00 22

Rezervacija

Tasos

od 199€

paket aranzman

 

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Limenas je glavni grad Tasosa i ima oko 3.500 stanovnika. Sagrađen je na mestu antičkog grada Tasosa, smešten između dve luke, sa dve gradske plaže i mnoštvom drugih prelepih plaža u okolini. Predstavlja trgovački centar ostrva ispunjen mnogobrojnim tavernama, kafeterijama, restoranima, buticima, diskotekama, koje će ispuniti Vaš odmor.

Limenaria je drugi po veličini grad na ostrvu. Nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva i ima oko 2.000 stanovnika. Okružen je predivnim plažama, koje sunce obasjava duže nego ostala mesta na ostrvu. Idealno mesto za odmor, kako za porodične ljude, tako i za mlade koji žele da budu u centru zbivanja. Duž šetališta uz samu obalu raspoređene su autentične taverne, kafeterije i prodavnice.

Potos je simpatičan gradić na jugozapadnoj strani ostrva, na svega tri do četiri kilometara od Limenarije. Smešten pored jedne od najlepših plaža na ostrvu.

 

 

Arena travel | Blog

Letovanje - Italija

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta. Najpoznatija letovališta Italije su: Sardinija, Sicilija, Sanremo (Rivijera Cveca), Kalabrija, Lido di Jesolo, Rimini.  Povoljni autobuski aranzmani za leto 2019 .

Detaljnije

Azurna obala

Sanremo i Azurna obala  letovanje - Italija 2019

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2019 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2019!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije