Zakintos

od 210€

10 NOCENJA

autobus/sopstveni prevoz

 

10 nocenja

 • 50 m od plaze
od 135€ Detaljnije

10 nocenja

 • 50 m od plaze
od 140€ Detaljnije

10 NOCENJA

 • 150 m od mora
od 130€ Detaljnije

Program

DANI

ITINERER

USLUGA

1. DAN

Novi Sad – Beograd

(druga mesta) – Niš – Grčka

Okupljanje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Grčkoj uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. – 11. DAN

Letovalište

Boravak u letovalištu na bazi 10 noćenja.

12. DAN

Letovalište – Srbija

Napuštanje objekta. Okupljenje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Srbiji uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

13. DAN

Niš (druga mesta) – Beograd – Novi Sad

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima, a zavisno od zadržavanja na granicama.

Aranžman obuhvata

 • 10 noćenja sa autobuskim prevozom po osobi
 • tehničko vodjstvo i organizaciju puta

Aranžman ne obuhvata

 • međunarodno osiguranje (može se kupiti u agenciji),
 • upotrebu klima uredjaja tamo gde je naznačeno da se ona doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 ili 6 Eura dnevno
 • održavanje higijene studija u toku boravka kao I sredstva za higijenu
 • karte za trajekt 20 e po osobi
 • U gore navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta.

Način plaćanja

 • plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANKE INTESA na dan uplate.
 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • čekovima građana uz uvećanje od 7% zaključno sa 15.12.2019.
Pozovite za rezervaciju 011 366 00 22

Rezervacija

Zakintos

od 210€

10 NOCENJA

autobus/sopstveni prevoz

 

Zakintos ili Zante (grč. Ζάκυνθος), treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Zakintos leži u južnom delu Jonskog mora. Ostrvo sa nekoliko susednih malih ostrva čini prefekturu Zakintos, a glavno naselje na ostrvu, istoimeni grad Zakintos, je njeno upravno i administrativno središte. Ostrvo kornjača ili „cvet istoka“ kako su ga zvali Mlečani. Veliku površinu ostrva čine maslinjaci i vinogradi, pa podseća na Toskanu. Prošarano je božanstvenim i mirisnim grmovima lavande. Legenda kaže da su starogrčki bogovi Artemida i Apolon ovo ostrvo zbog blage klime, prelepih plaža, kristalno plavog mora i magičnih zalazaka sunca izabrali za odmor. Južni deo ostrva nadomak grada Laganas Grčka je proglasila za primorski nacionalni park - rezervat za mediteransku vrstu kornjača Caretta Caretta.

Arena travel | Blog

Letovanje - Italija

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta. Najpoznatija letovališta Italije su: Sardinija, Sicilija, Sanremo (Rivijera Cveca), Kalabrija, Lido di Jesolo, Rimini.  Povoljni autobuski aranzmani za leto 2019 .

Detaljnije

Azurna obala

Sanremo i Azurna obala  letovanje - Italija 2019

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2019 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2019!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije