Amsterdam

od 279€

polazak: 26.04-02.05

Program

Program putovanja:

1. dan (Petak 26. April)       Polazak iz mesta boravka u popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. 
2. dan (Subota 27. April)    DIZELDORF Prepodnevna vožnja preko Bavarske i dalje preko Hesena ka oblasti Severna Rajna-Vestfalija. Smeštaj u hotel u regiji DIZELDORFA u popodnevnim satima. Odmor. Noćenje.
3. dan (Nedelja 28. April)   AMSTERDAM   Doručak. Polazak u 8.30h na celodnevni izlet do AMSTERDAMA. Dolazak u Amsterdam oko 12h. Po dolasku sledi obilazak grada u trajanju od oko 2 sata. Razgledanje: Trg Dam sa Kraljevskom palatom, Nova crkva (Niuewe Kerk) – krunska crkva holandskih kraljeva, kanali, mostovi, najuža kuća u ulici Singel, plutajuća pagoda, Kula suza,… Slobodno vreme u distriktu Crvenih svetala… Fakultativno: krstarenje rekom Amstel uz razgledanje: Kanal Kajzer, Prinsengraht, kuća Ane Frank, luka Amsterdama,... Slobodno vreme u trgovačkoj ulici Kalverstrat ili za posete gradskim muzejima. Preporučujemo Rijksmuzeum – Nacionalni muzej sa sjajnom kolekcijom holandskih i flamanskih slikara (Rubens, Rembrant, Van Dajk,...), kuća Ane Frank(čuvena jevrejska devojčica koja je ostavila potresno svedočanstvo o okupaciji Amsterdama tokom Drugog svetskog rata), Muzej Hajnekena – muzej piva sa pivnicom, Muzej Van Goga, Muzej Madam Tiso – voštane figure... Polazak iz Amsterdama ka Dizeldorfu u 20h. Povratak u hotel kasno uveče. Noćenje.
4. dan (Ponedeljak 29. April)   ROTERDAM – HAG – ŠEVENINGEN     Doručak. Celodnevni fakultativni izlet (9.30h-23h). Polazak ka holandskoj prestonici, Hagu. Usputna poseta ROTERDAMU, industrijskom gradu i jednoj od najvećih luka na svetu. Panoramski obilazak uz razgledanje čuvenih kubičnih kuća koje predstavljaju remek-delo savremene arhitekture. Pauza u Roterdamu 1 sat. Dolazak u DEN HAG u popodnevnim satima. Obilazak istorijskog centra grada koji predstavlja sedište holandske vlade: Binenhof – palata Parlamenta, Galerija slika Maurichojs, Palata Mira – sedište Međunarodnog suda pravde... Slobodno vreme. Odlazak do letovališta na Severnom moru ŠEVENINGEN. Kraći boravak u centru ovog letovališta koje karakteriše promenada duga 3 km i mol koji 400 m zalazi u more. U središtu se nalazi nekadašnja banjska secesiona zgrada u kojoj se danas nalazi luksuzni hotel. Povratak u hotel do 23h. Noćenje.
5. dan (Utorak 30. April)     ZANSE ŠANS – MARKEN – VOLENDAM        Doručak. Polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet sa nazivom „Vetrenjače, klompe i sir“. Odlazak do parka vetrenjači ZANSE ŠANS u kojem se nalazi desetak očuvanih vetrenjača koje su sve aktivne i danas. Poseta jednoj od vetrenjača uz prezentaciju rada i naravno tradicije. Kraće slobodno vreme za šetnju parkom. Nastavak putovanja do malog seoca MARKEN koje se nalazi na istoimenom poluostrvu. Poseta maloj radionici klompi uz sjajnu prezentaciju izrade holandske nacionalne obuće i naravno uz mogućnost kupovine autentičnih klompi. Odlazak u obližnji VOLENDAM u kojem će se posetiti mala fabrika sira uz prezentaciju i naravno mogućnost kupovine najkvalitetnijih vrsta holandskog sira. U živopisnom lučkom Volendamu ćemo posetiti i malu pekaru čuvenih biskvita uz prezentaciju pravljenja ove čuvene poslastice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel do 23h. Noćenje.
6. dan (Sreda 1. Maj)   DIZELDORF – BRISEL         Doručak. Odlazak iz hotela u 9h. Putovanje do BRISELA (dolazak oko 12h). Panoramski obilazak belgijske prestonice i prestonice Evrope. Razgledanje: Atomium, park Laeken, četvrt muzeja, Eterbek, EU distrikt. Šetnja centrom grada uz razgledanje: Grand Plac – veličanstveni glavni trg, jedan od najspektakularnijih prostora Evrope, Katedrala Sv. Mihovila i Gudule, Gradska kuća, Maneken Pis – simbol grada, Berza, teatar La Monaj... Slobodno vreme

 

 

u centru za uživanje u gradskom ambijentu, degustaciji belgijskih piva, peciva i čuvene čokolade ili kupovinu skupocene belgijske

čipke... Polazak iz Brisela ka Srbiji oko 22h. Noćna vožnja preko Nemačke, Austrije, …
7. dan (Četvrtak 2. Maj)   Dnevna vožnja preko Slovenije i Hrvatske… Dolazak u Novi Sad/Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

 

REDOVNA CENA

SPECIJALNA CENA*

+ PAKET IZLETA za uplate u agenciji

319 €

279 €

umesto 100 €

samo 85 €

*SPECIJALNA CENA VAŽI DO POPUNE MESTA KOJA SU ODREĐENA AKCIJOM

Navedena cena uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 4noćenja sa doručkom (kontinentalni „buffet“ - samoposluživanje) u hotelu sa 2** u regiji Dizeldorfa
 • smeštaj u 1/2 sobe (hotel ne poseduje trokrevetne sobe! sve sobe su sa francuskim ležajem; nema soba sa odvojenim ležajevima!)
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča
 • obilazak Amsterdama i Brisela prema programu
 • organizacione troškove

Navedena cena ne uključuje:

 • Sve druge nepomenute usluge
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • OBAVEZNA DOPLATA za gradsku turističku taksu koja iznosi 3 € po osobi i noćenju (ukupno 12 € po osobi za sva 4 noćenja) – PLAĆANJE U AGENCIJI!
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od 30.000
 • Krstarenje kanalima u Amsterdamu – 15 € (prijava i plaćanje isključivo na licu mesta)
 • Poseta brusionici dijamanata u Amsterdamu – 10 € (prijava i plaćanje isključivo na licu mesta)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 125 €
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 120 €

Navedeni paket izleta uključuje:

 • Izlet Roterdam-Hag-Ševeningen
 • Izlet „Vetrenjače, klompe i sir“; Zanse Šans – Marken – Volendam sa pripadajućim ulaznicama

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:

 • Izlet Roterdam-Hag-Ševeningen – 50 €
 • Izlet „Vetrenjače, klompe i sir“; Zanse Šans – Marken – Volendam sa pripadajućim ulaznicama – 50 €
 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA!
 • PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!!
 • TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA
 • ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

 

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SEVRŠIU DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2019.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2019
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2019. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja. Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku!
 • NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!

 OPIS SMEŠTAJA:

 HOTEL „IBIS DUESSELDORF CITY“ 2** https://www.accorhotels.com/gb/hotel-1443-ibis-duesseldorf-city/index.shtml ili sličan

Hotel se nalazi nedaleko od glavne Železničke stanice, i nedaleko od centra Dizeldorfa. Pripada grupaciji „Ibis Budget“ hotela, te je i sadržaj ovog hotela standardizovan. Poseduje recepciju, mali lobi, aperitiv bar, salon za posluženje doručka („buffet“). Sobe su veoma skromne, uredne i čiste. Sve poseduju malo kupatilo sa tuš-WC (odvod, bez kabine), centralni grejni sistem, TV.

 

 

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Amsterdam

od 279€

polazak: 26.04-02.05

Vodimo Vas na sasvim posebno putešestvije ka prelepoj Holandiji. Boravićemo u Nemačkoj pokrajini Vestfalija, u okolini Dizeldorfa, odakle ćemo ekskurzirati ka Holandiji. Naš cilj je „grad greha“ Amsterdam... Grad koji svako barem jednom u životu mora videti, ali i doživeti... U ovom gradu svakako morate pokušati da se uživite u ambijente, da osetite mirise slikarskih boja čuvenih flamanskih i holandskih majstora, da oslušnete noćni život na Leidesplanu, da prokrstarite gradskim kanalima... Za dame je neizostavno da pogledaju dijamante u nekom od svetskih centara za brušenje i prodaju ovih vrednih kamenčića... Za gospodu preporučujemo da osete ukus pravog holandskog, vrhunskog piva u nekom od lokalnih pabova, ili u jedinstvenom muzeju piva fabrike „Hajneken“... Holandija, ili ispravnije Nizozemska, mora da se doživi u celosti... Klompe, sir, nacionalna nošnja, vetrenjače... Sve su to sinonimi za ovu malu, ali bogatu i veoma ponosnu zemlju... Zemlju koja se vekovima bori protiv mora i koja dokazuje do koje visine dosežu ljudske mogućnosti... Tokom izleta na obalu uživaćemo u prelepim ambijentima holandske prestonice Den Haga i čuvenog letovališta Skeveningen. A tokom izleta koji nazvasmo „vetrenjače, klompe i sir“ upoznaćemo onu pravu Holandiju o kojoj svi toliko maštamo. Na kraju putešestvija očekuje nas ponosna Belgija... U Briselu ćemo biti očarani lepotom velelepnog Grand Placa... Tu ćemo uživati u ukusima skupocene belgijske čokolade… Jedno zaista prelepo putovanje. Pridružite nam se!

Arena travel | Blog

Letovanje - Italija

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta. Najpoznatija letovališta Italije su: Sardinija, Sicilija, Sanremo (Rivijera Cveca), Kalabrija, Lido di Jesolo, Rimini.  Povoljni autobuski aranzmani za leto 2019 .

Detaljnije

Azurna obala

Sanremo i Azurna obala  letovanje - Italija 2019

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2019 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2019!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije