Beč

od 159€

POLAZAK: 14.02.2024-18.08.2024

5 DANA AUTOBUSOM (Sretenje - praznik)

HOTEL 4* U CENTRU BEČA

Beč cenovnik i program PDF

BEČ – Prestonica jedne od najznačajnijih evropskih imperija, danas glavni grad Austrije. U istorijsko – kuturnom osvrtu, grad je osnovan u prvom veku nakon Hrista, kao utvrđenje Rimljana. Iz današnje perspektive grad u kome se putuje kroz vreme, gde nema ostatka ruševina već samo slika imperijalnog baroknog raskoša. Dovoljno je da pomenemo dvorove Hofburg i Šenbrun, palatu Belvedere, katedralu Svetog Stefana, Karlovu crkvu, značajan broj parkova, trgova, opera, teatara... Grad u kome se rađala istorija, entuzijazam i kulturno stvaralaštvo i koji se obavezno vezuje za imena poput Mocarta, Betovena, Hajdna i Štrausa...

 

Beč

od 159€

POLAZAK: 14.02.2024-18.08.2024

5 DANA AUTOBUSOM (Sretenje - praznik)

HOTEL 4* U CENTRU BEČA

Program

1. DAN,                       BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 22h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 23h. Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN,                       BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Svetog Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija… Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN,                       BEČ – PARNDORF (fakultativno) – PRATER (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog odlaska do outlet centra Parndorf koji se nalazi na oko 50tak km od Beča. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, ženske, muške i mode za decu, sportske obuće... Zadržavanje u Parndorfu oko 3 sata. Povratak u Beč. Nakon toga, fakultativna poseta Prateru – najzabavnijem parku Beča ili slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN,                       BEČ – ŠENBRUN (fakultativno) – BRATISLAVA (fakultativno)

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju ili mogućnost fakultativnih izleta - poseta kraljevskom dvorcu Šenbrun sa prekrasnim parkom i nakon toga fakultativni izlet za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak za Beč. Planiran polazak za Beograd oko 20h. Putovanje kroz Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. DAN,                       BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

14.02.2024 -18.10.2023.

      Sretenje-praznik

Hotel Exe Vienna 4*- u centru Beča

 

179 eur

 

 

 

159 eur

 

 

SPECIJALNA CENA VAŽI ZA OGRANIČEN BROJ MESTA

DEVIZNI DEO IZ TABELE SE PLAĆA U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

doplata za 1/1 sobu 130 eur (isključivo na upit)

doplata za dodatno sedište u autobusu 30 eur (isključivo na upit)

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • prevoz autobusom turističke klase prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
 • smeštaj u hotelu 4* u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto- samoposluživanje). Hotel ne raspolaže 1/3 sobama
 •  panoramsko razgledanje Beča u pratnji vodiča
 •  usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • putno zdravstveno osiguranje PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI
 • individualne troškove – ne pomenute usluge
 • fakultativne izlet

NAČIN PLAĆANJA

 • 40% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre početka putovanja;
 • 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu) zaključno sa 20.04.2024. godine;
 • Kreditnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro,
 • Kreditom poslovnih banaka: Po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

FAKULTATIVNI IZLETI

    - DVORAC ŠENBRUN -GRAND TURA 35 evra/ 25 evra(deca do 12 godina)

    - VOŽNJA DO ŠENBRUNA (bez ulaska u dvorac5 evra

    - IZLET DO BRATISLAVE 20 evra/15 evra(deca do 12 godina)

    - PREVOZ DO PRATERA 5 evra  

   - PARNDORF 15evra /10 evra (deca do 12 godina)

NAPOMENA

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškovarezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnogbroja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene ceneulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržavapravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Terminifakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Izvršilac usluganaodredištu jeinopartner.

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Exe Vienna 4*Smešten u centru Beča u kvartu Hernals, udaljen je od starog grada (Gradske većnice) oko 2,5 km. Hotel je okružen luksuznim atrakcijama koje vam omogućavaju da uživate u austrijskoj prestonici kao pravi car, sa 112 soba, zatvorenim bazenom i fitnes centrom (naši gosti mogu da ih koriste besplatno), dve prijemne sobe i predivan pogled na grad, okružen Dunavom. Hotel Exe Vienna, osim toga, nudi neke dodatne prednosti kao što su besplatan WI-FI, besplatan računar za goste u predvorju, rent a car usluga i visoko kvalifikovano osoblje.Sve sobe sadrže: LCD TV sa satelitskim programima, mini bar, telefon, radni sto, sef, besplatni wi-fi u sobi, air condition I kupatilo u kome se nalazi I fen za kosu. Sobe su modern opremljene.

Lokacija omogućava našim gostima da uživaju u dinamičnom, ali mirnom području kao što je Hernals, sa brojnim atrakcijama (Bečka Volksopera, zamak Nojvaldeg, Istorijski muzej, prostrani šumoviti park Schvarzenbergpark od 80 hektara) i obližnja trgovačka zona Alserštrase. Pored toga, ispred hotela se nalazi tramvajska stanica, a stanica metroa Alserštrase udaljena je samo 150 metara. Sa obe ove tačke, imaćete lak pristup bilo kojoj od važnih gradskih turističkih lokacija: Palati Šenbrun, Državnoj operi, Španskoj školi jahanja, Prateru, palati Belvedere, Muzeju Lihtenštajna, Carskoj palati Hofburg ili Mariahilferstrasse, najdužoj trgovačka ulica u Evropi. Hotel je od gostiju ocenjen sa 8,4 / 10

Link hotela: https://www.eurostarshotels.co.uk/exe-vienna.html?_gl=1*1gsqzze*_ga*MjAyMjQ3MDM0OC4xNzAwOTExOTEy*_ga_GZCBH8FT0G*MTcwMDkxMTkxMS4xLjEuMTcwMDkxMzA0NC40My4wLjA.

 

·    smeštajuhotelu4*(polokalnoj kategorizaciji)u1/2sobamanabazi2noćenjasadoručkom(švedskisto- samoposluživanje). Hotel ne raspolaže 1/3 sobama


Hotel ne raspolaže 1/3 sobama

Aranžman obuhvata

 

 

Način plaćanja

 

 

Pozovite za rezervaciju 062 55 44 22

Rezervacija

Arena travel | Blog

Bjelašnica

Nedaleko od Sarajeva, na 20 minuta udaljenosti počinje uspon Bosanske lepotice Bjelašnice. Bjelašnica je bila domaćin Olimpijskih igara 1984. godine, i ona spada među omiljene planine za skijaše i planinare iz raznih krajeva. Planina se proteže između Sarajeva i Konjica.

 

 

 

Detaljnije

Gradovi Evrope - Italija

Italija - magicna prolecna jesenja putovanja.

Posetite evropske metropole - Milano, Rim, Toskanu, Veneciju i provedite se  u najlepsim gradovima Italije!

 

 

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2024 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2023!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije