Costa Brava 1 autobusom

od 399€

POLAZAK: 12.09.2024-23.09.2024

12 DANA AUTOBUSOM

TRST-MONAKO-BARSELONA-MILANO-PADOVA

Cenovnik i program u PDF-u (kliknuti za prikaz) 

Prođite mondenskom Azurnom obalom, obiđite stazu Formule 1 u Monaku i poznate kockarnice u Monte Karlu Doživite neponovljivu Barselonu, sa remek-delima Antonija Gaudija, Pabla Pikasa, Salvadora Dalija. Popijte kafu na čuvenom trgu Duomo u Milanu. Putovanje koje će vam sigurno ostati u nezaboravnom sećanju.

 

Costa Brava 1 autobusom

od 399€

POLAZAK: 12.09.2024-23.09.2024

12 DANA AUTOBUSOM

TRST-MONAKO-BARSELONA-MILANO-PADOVA

Program

1.Dan (12.09.2024) TRST

Polazak iz Beograda u 06:00h (tačno vreme i mesto polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima o detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju ka Italiji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Trst u popodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje gradskog jezgra Trsta u: Trg slobode, Kanal Grande, Terezijin grad, Crkva Svetog Spiridona, Ponte Rosso, Trg Ujedinjenja, Trg pobede... Polazak iz grada i smeštaj u hotel. Noćenje.

2.Dan MONAKO

Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja prema Monaku. Dolazak u Monako u popodnevnim časovima. Obilazak minijaturne kneževine: Okeanografski Muzej, deo Egzotičnog vrta, Crkva svetog Nikole, dvorac Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak za Monte Karlo, obilazak prestonice kocke i bogatstva:Kazino, hotel Paris, staza Formule 1. Nastavak putovanja prema Španiji. Noćna vožnja.

3.Dan KOSTA BRAVA

Dolazak na Kosta Bravu. Slobodno vreme za jutarnju kafu sa pogledom na more.Smeštaj u hotel oko 14h. Večera.   Fakultativni odlazak u jednom od klubova sa autentičnim flamenkom i sangrijom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. - 9. Dan KOSTA BRAVA

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnih izleta:

Panoramski obilazak Barselone: Port Olimpik, Sagrada Familija, Cassa Batllo, Cassa Mila, Katalonski trg, Španski trg, Monžuik, Gotska četvrt, Akvarijum (ulaznica se posebno plaća). Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili šetnju po Rambli. Povrataku hotel u popodnevnim časovima. Večera. Nocenje.

Fakultativni izlet u Figueras-poseta muzeju Salvadora Dalia. Povratak u hotel Večera. Noćenje.

Fakultativni izleti Barselona 2 i Barselona 3. Povratak u hotel Večera. Noćenje.

Fakultativnog odlazak na Flamenko šou. Večera– lanč paket. U kasnim večernjim časovima povratak u hotel.

Fakultativni izlet Djirona – Igra Prestola. Povratak u hotel Večera. Noćenje.

10.Dan

Doručak.Napuštanje hotela.Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu.U kasnim večernjim časovima polazak. Noćna vožnja.

11. Dan MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: Kapija mira – Arco della Pace, gradski park Sempione, zamak Sforca, Piazza Garibaldi, pešacka i trgovačka ulica Via Dante, glavni trg – piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Trg Skala, Spomenik Leonardo da Vinči i najpoznatija operska kuća Milanska skala. U popodnevnim časovima nastavak putovanja za Vicencu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

12. Dan PADOVA - BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme.Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

CENE SU PO OSOBI ZA PAKET ARANŽMAN PO PROGRAMU

HOTEL

CENA ARANŽMANA

 

Hotel Htop Olympic - Kalelja 3*

 

399 eur

 

Hotel Htop Summer Sun – Santa Susana 3*

 

399 eur

 

Hotel Htop Planamar – Malgrat de Mar 3*

 

409 eur

 

Hotel Htop Palm beach – Ljoret de Mar 3*

 

419 eur

 

Hotel Htop Royal Star – Ljoret de Mar 4*

 

465 eur

 

Hotel Htop Royal Sun Suites – Santa Susana 4*

 

465 eur

 

Hotel Htop Calella Palace - Kalelja 4*

 

465 eur

 

Hotel Htop Amaista – Ljoret de Mar 4*

 

485 eur

 

Hotel Royal Sun – Santa Susana 4*

 

485 eur

 

Hotel Htop  Pineda Palace – Pineda de Mar 4*

 

485 eur

 

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN PLAĆANJA

ARANŽMAN OBUHVATA:

• Prevoz turističkim autobusom (tv,videoi audio oprema,klima);

• Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Verone , na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni / švedski sto);

• Smeštaj u izabranom hotelu sa 3* ili 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama u regiji Kosta Brava ,na bazi sedam polupansiona (doručak I večera- švedski sto);

• Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Vicence ,na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto);

• Panoramska razgledanja gradova po programu

• Usluge turističkog vodiča tokom putovanja;

• Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• Fakultativn izlete

• Međunarodno zdravstveno osiguranje koje je obavezno tokom putovanja. U našoj agenciji možete kupiti Generali osiguranje za 12 dana 2.734,00 rsd odrasli / 1.777,00 rsd deca do 18 godina

• Gradsku komunalnu taksu i Turističku taksu u Kataloniji, koja je uvedena 01.11.2012. (plaća se na recepciji hotela): Za hotele sa 1*, 2* i 3* iznosi 0,60 eura dnevno, za hotele sa 4* iznosi 1,20 euro dnevno. Deca do 16 godina su oslobođena turističke takse; napomena: može doći do promene taxi.

• Gradsku komunalnu taksu u Veroni/ Vicenci (plaća se na recepciji)

• Ulaznice u muzeje tokom panoramskih razgledanja

• Sve ne pomenute i individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE:

• Deca od 2 – 12godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 10% od cene aranžmana,

• Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,

• Doplata za 1/1sobu 140€ za hotele 3* i 185 eur za hotele 4* (na upit)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

• Barselona 1- 30 € odrasli / 20 € deca,

• Barselona 2 i 3- 25 € odrasli/ 15 € deca,

• Flamenko šou-55€ odrasli/ 35€ deca,

• Figueras - 45€ odrasli/ 35€ deca.

• Djirona – Igra Prestola - 30€ odrasli/ 20€ deca.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika.

NAPOMENA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

NAČIN PLAĆANJA

• 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% najkasnije 20 dana pre početka putovanja;

• 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% na rate – deponovanjem čekova (10. ili 20. u mesecu) zaključno sa 20.10.2024. godine;

• Kreditnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro,

• Kreditom poslovnih banaka: Po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

SMEŠTAJ:

Hotel La Pieve 3* - ili slićan. Hotel se nalazi u Kjampu. U ponudi su klimatizovane sobe, besplatan bežični internet. Sve sobe hotela Pieve imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Svakog jutra služi se doručak na bazi švedskog stola sa slatkim i slanim jelima. Doručak se služi u trpezariji. Hotelski restoran specijalizovan je za piće i lokalna jela.

Hotel HTop Olympic 3* - Kalelja. Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Smešten na 300 metara od plaže Kalelja, objekat htop Olympic #htopEnjoy poseduje 3 otvorena bazena za odrasle i decu. Sve sobe imaju klima-uređaj, sopstveni balkon ili terasu i TV sa satelitskim kanalima. U hotelu H TOP Olympic se organizuje besplatan program aktivnosti za decu uzrasta do 12 godina, koji je na raspolaganju 6 dana u nedelji. Dostupni su bazen za malu decu i igralište. U restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služe se jela katalonske, španske i internacionalne kuhinje.U okviru objekta nalazi se i bar. Večernji zabavni program uključuje živu muziku i kabaretske predstave.

Hotel Htop Summer Sun – Santa Susana 3*. Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže.
Smešten na 150 metara od plaže Kosta Maresme i plaže Levante. Letovalište Blanes je udaljeno 6 km, a gosti mogu uživati u izletima do Barselone do koje se vozom stiže za oko sat vremena. U ponudi ima sobe sa balkonom i bazen na otvorenom. Hotel raspolaže i barom i zajedničkom terasom sa ležaljkama za sunčanje. Automat sa pićima je takođe dostupan na licu mesta. Zabavne aktivnosti se organizuju u prelaznim mesecima i tokom sezone. U blizini hotela nalaze se plaža Kosta Maresme i Levante. Sve sobe su klimatizovane i nude TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Hotelski restoran na bazi švedskog stola služi jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Vino i voda su ukljuceni uz rucak i veceru. Recepcija hotela je dostupna gostima tokom 24h. Hotel omogucava gostima cuvanje i odlaganje prtljaga.

Hotel Htop Planamar – Malgrat de Mar 4*. Nalazi se na samo 50 metara od prelepe peščane plaže, ovaj hotel je savršeno mesto za zabavni porodični odmor u Kataloniji u Kosta Maresme, u letovalištu Malgrat de Mar. Nedaleko od hotela počinje i letovalište Santa Susana. Hotel je pozicioniran tako da gleda na Sredozemno more. Iz soba ćete takođe moći da vidite hotelski otvoreni bazen - idealan za rashlađivanje posle vrelog španskog sunca. U međuvremenu deca mogu uživati u mini klubu ili na svom igralištu. U večernjim časovima gostima je na raspolaganju zabavni program. Ispred hotela nalazi se javna plaža. Druga javna plaža, del Pins, nalazi se na 600m od hotela. Sobe su skromnije, standardno opremljene, sa SAT TV. Svaka soba je klimatizovana i ima svoje kupatilo. Sobe imaju svoj balkon sa pogledom na grad ili bazen. Sef se doplaćuje. Restoran u hotelu nudi uslugu na bazi švedskog stola, sa tipičnom kuhinjom za ovaj deo Kosta Brave. U restoranu se služe doručak, ručak i večera. Vino i voda su ukljuceni uz rucak i veceru. Gostima je na raspolaganju i hotelski bar. Recepcija je dostupna tokom 24h.

Hotel Htop Palm beach – Ljoret de Mar 4*. Smesten je na samo 25 minuta voznje od aerodroma Girona i sat vremena voznje od aerodroma u Barseloni. Nalazi se u centru Ljret de Mara. Udaljen je 700m od plaze Fenals. Sobe su svetle, prostrane i potpuno opremljene. Svaka soba ukljucuje klima uredjaj, garderober, balkon, telefon, TV sa satelitskim kanalima, besplatan Wi-Fi. Kupatilo je takodje potpuno opremljeno peskirima, fenom za kosu, tus kabinom ili kadom i bideom. Hotelski restoran sluzi obroke na bazi svedskog stola. U njihovoj ponudi se mogu naci jela internacionalne i mediteranske kuhinje. Gostima je na raspolaganju hotelski bar, mini club za najmladje goste sa animatorom, terasa za suncanje sa dovoljnim brojem lezaljki i suncobrana. Takodje na bazenu mozete iznajmiti i peskire. Otvoreni bazen i bar su gostima dostupni tokom celog dana. SPA centar je takodje gostima na raspolaganju. Recepcija hotela je dostupna gostima tokom 24h.

Hotel Htop Royal Star – Ljoret de Mar 4*. Ovaj objekat je udaljen 1,5km od gradske plaže. Hotel Royal Star se nalazi na mirnoj lokaciji. U ponudi su veliki otvoreni bazen i spa centar. Do centra Ljoret de Mara stiže se pešice za 20 minuta. Spa centar hotela Royal Star obuhvata teretanu i zatvoreni bazen sa toplom vodom i vodopadom. Dostupni su sauna, tursko kupatilo i hidromasažne kade. Gostima je dostupan deo za decu, sa animatorima. Bazen je sa terasom i ležaljkama. Hotel je tako pozicioniran da su mu obe plaže u ovom letovalištu dostupne. Plaža Fenals je oko 1km udaljen od hotela, dok je gradska plaža u Ljoret de Maru udaljena oko 1,5km od hotela. U ponudi su veliki otvoreni bazen i spa centar. Do centra Ljoret de Mara stiže se pešice za 20 minuta.

Hotel Htop Royal Sun Suites – Santa Susana 4* Ovaj hotel je udaljen 4 min hoda od plaže. Smešten na mirnoj lokaciji, na samo 300 metara od peščane plaže, ovaj hotel je idealan za porodice koje dolaze u mirno letovalište Santa Susana.
Uputite se na obližnju peščanu plažu ili na krovnu terasu na kojoj možete uživati pored bazena. Dok se vi odmarate, deca se mogu igrati u mini klubu pod nadzorom animatora iz hotela. Za sva pitanja gostiju, recepcija je dostupna 24h. Velika peščana, javna plaža nalazi se ispred samog hotela. Sobe su apartmanskog tipa i prihvataju minimum 4 osobe. Prostrane su i svetle, opremljene sa standardnim ležajevima, SAT TV i imaju sopstveno kupatilo. Hotel ima svoj restoran i bar. U glavnom restoranu služe se doručak i večera. Vino i voda su ukljuceni uz rucak i veceru.
Recepcija hotela je dostupna gostima tokom 24h. Hotel omogucava gostima cuvanje i odlaganje prtljaga.

Hotel Htop Calella Palace - Kalelja 4*. Hotel hTop Calella Palace nalazi se u regiji Costa Brava u mestu Calella.
Smesten je u blizini jedne od lepsih pescanih plaza i starog grada. Plaza je udaljena 700m od hotela. Duz cele obale prostire se pruga koja vodi do Barselone. Sobe su standardne potpuno opremljene kupatilom, TV, klima uredjajem, balkonom, besplatnom Wi-Fi konekcijom dok se sef i frizider dodatno naplacuju. Hotelski restoran je neponovljivo gastronomsko iskustvo. Nudi pregrst tradicionalnih jela kao i internacionalne i mediteranske kuhinje po principu svedskog stola. Vino i voda su ukljuceni uz rucak i veceru. U hotelskom baru gosti mogu uzivati u raznim vrstama pica tokom celog dana. Blue Bar Beach Club je bar na plazi koji gostima hTop Calella Palace hotela nudi povoljnije cene pica na plazi, uz karticu, koju mozete zatraziti i preuzeti na recepciji. Hotel takodje nudi otvoreni bazen, teretanu, bazen za decu, SPA centar, kids club, mini vodeni park za decu kao i djakuzi koji se nalazi na poslednjem spratu hotela na velikoj terasi koja nudi veliki broj lezaljki za suncanje. Recepcija je na raspolaganju gostima tokom 24h. Hotel omogucava gostima cuvanje i odlaganje prtljaga.

Hotel Htop Amaista – Ljoret de Mar 4*. Smešten je na 50 metara od plaže Fenals u Ljoret de Maru i na oko 2km od gradske plaže ovog grada. Hotel se nalazi u mirnom delu letovališta Ljoret de Mar. Teren za golf PGA Catalunya i Water World Park su na samo 3 km od hotela Amatista. Amatista poseduje otvoreni bazen i krovnu terasu sa hidromasažnom kadom. Objekat Amatista je smešten u atraktivnim vrtovima i ima dečiju zonu za igranje. Pored bazena je terasa za sunčanje i uživanje. Plaža Fenals je na 5-7 minuta hoda od hotela. Gradska plaža udaljena je 2km. Oko plaža se nalaze brojni ugostiteljski objekti. Sve sobe u objektu Amatista su klimatizovane i nude svetao i jednostavan dekor. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima i sef (uz doplatu). Hotel nudi sobe sa balkonima. Restoran služi izbor jela internacionalne kuhinje na bazi švedskog stola, a tu i je bar sa noćnim zabavnim programom. Vino i voda su ukljuceni uz rucak i veceru. Recepcija hotela radi 24h. Hotel nudi mogucnost cuvanja i odlaganja prtljaga.

Hotel Royal Sun – Santa Susana 4* Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Smešten pored plaže, hotel Royal Sun nalazi se na šetalištu u mestu Santa Susana. Smeštajni objekat gleda na predivnu peščanu plažu i Sredozemno more.
Dođite i uživajte u toploj klimi i prozirnoj vodi Kosta Brave u ovom modernom mediteranskom hotelu bele boje. Dok se odmarate, deca se mogu igrati u mini-klubu pod nadzorom, pre no što se cela porodica okupi kako bi uživala u dnevnoj zabavi. Gosti mogu da koriste dva bazena i terasu za sunčanje. Hotel se nalazi na plaži u Santa Susani. Plaža je javna.
Sobe su svetle i prostrane. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom. Takođe, svaka soba ima balkon. Sobe poseduju SAT TV, klimatizovane i sef se doplaćuje. Hotel ima svoj restoran gde se služe doručak, ručak i večera, na bazi švedskog stola. Bar sa pogledom na more dostupan je u hotelu. Vino i voda su ukljuceni uz rucak i veceru. Recepcija hotela je dostupna gostima tokom 24h. Hotel omogucava gostima cuvanje i odlaganje prtljaga.

Hotel Htop  Pineda Palace – Pineda de Mar 4*. Hotel se nalazi u regiji Costa Brava u mirnom delu Pineda de Mar.
Hotel raspolaze sa 194 sobe i garantovano nudi nezaboravan odmor. Smesten je u neposrednoj blizini javne gradske plaze i samo nekoliko minuta hoda od glavnih turistickih desavanja u ovom mestu. Barselona je udaljena svega 60km i ima savrsenu povezanost prugom sa Pineda de Mar-om, stoga gosti mogu u svakom trenutku da se odluce za posetu Barseloni. Sobe imaju kupatilo koje sadrzi peskire i fen za kosu, tus kabinu ili kadu, ormar, TV i balkon. Sef i frizider se dodatno naplacuju. Hotelski restoran sluzi obroke na bazi svedskog stola, a u pitanju su jela internacionalne i mediteranske kuhinje. Hotelski bar je takodje gostima na raspolaganju u toku celog dana. Hotel nudi Spa centar, teretanu i kids club za najmladje goste. Na krovu hotela nalazi se bazen sa lezaljkama i suncobranima koji su dostupni gostima hotela besplatno. Recepcija je gostima na raspolaganju tokom 24h. Hotel omogucava prostor za odlaganje i cuvanje prtljaga.

 

Pozovite za rezervaciju 062 55 44 22

Rezervacija

Arena travel | Blog

Djerba - Afrički Karibi

Tunižani Đerbu zovu izrazom „Djerba La Douce“, što je doslovno prevedeno „Slatka Djerba“. Ime potiče od očaravajućeg uticaja koji ostrvo ima na ljude koji ga posećuju. Smirenost i mir koji vladaju u Đerbi čine ga savršenim gradom za sve koji traže bekstvo da “napune baterije” i opuste se.

Ostrvo s kristalno čistim morem prekrivenim urminim palmama
Djerba je ravno ostrvo površine 614 km2, okrenuto prema južnoj obali Tunisa i povezano sa kopnom nasipom dužine 6 km. Njegova obala je prekrivena kristalno čistim morem, a prekrivena je urminim palmama, maslinama starim tri hiljade godina, cvećem i plodovima svih mediteranskih vrsta.


Detaljnije

Gradovi Evrope - Italija

Italija - magicna prolecna jesenja putovanja.

Posetite evropske metropole - Milano, Rim, Toskanu, Veneciju i provedite se  u najlepsim gradovima Italije!

 

 

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2024 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2024.

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije