Milano

od 89€

POLAZAK: 01.02/14.02/07.03/21.03/11.04/

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Program

1. dan         BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda oko 17:30 h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato 2 dana pre putovanja). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan        MILANO

Dolazak u MILANO u prepodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: gradski park i kompleks zamka Sforca, pešacka i trgovačka ulica Via Dante, glavni trg – piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, najpoznatija operska kuća Milanska skala. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 3. dan      DJENOVA - Outlet šoping centar SERRAVALLE

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni izlet  DJENOVA i šoping centar SERAVALLE. Djenova je najveća luka i šesti po veličini grad Italije. Smešten je u Djenovljanskom zalivu i izlazi na Ligurijsko more. Rodni je grad čuvenog moreplovca Kristofera Kolumba i virtuoza na violini Nikola Paganinija. Djenova ima veliki i dobro očuvani stari grad pod zaštitom Unesco-a, brojne muzeje, kulturno – istorijske spomenike i  čuveni akvarijum.  Po dolasku u Djenovu pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: turistička luka, palata Sv.Djordja – zaštitnika Djenove, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, glavni trg Ferari, Opera, rodna kuća Kristofera Kolumba... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak u Serravalle, jedan od najvećih i najpoznatijih outlet šoping centara u Italiji. Kompleks čini preko 150 radnji ženske, muške i dečije garderobe, obuće, kozmetike poznatih svetskih brendova: Benetton, Diesel, Desigual, Guess, Nike, Adidas, Armani, Gucci, Trussardi, Fendi itd, koje nude i do 70% popusta tokom sezonskih sniženja. Pored dobre kupovine, možete odmarati i uživati u brojnim restoranima, barovima, poslastičarnicama. Po dolasku u Seravale slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

 4. dan            JEZERO LUGANO (Švajcarska) - JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni izlet na jezera LUGANO i KOMO. Jezero Lugano se nalazi u Švajcarskoj, u kantonu Tićino. Na samoj obali jezera smešten je grad Lugano, privredno, kulturno sedište i najposećeniji  turistički centar južne Švajcarske. Lugano odlikuje blaga i prijatna klima. Grad je lepo uredjen sa dugim  šetalištem uz obalu jezera i poznat je po raskošnom gradskom parku i šarmantnom starom gradu sa krivudavim ulicama, prodavnicama, restoranima i barovima medju kojima se ističe katedrala San Lorenco.  Po dolasku u Lugano slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta do jezera Komo, trećeg po veličini u Italiji. Komo je poznato mondensko mesto gde odmara i uživa svetski džet set. Jedno je od najlepših  jezera na svetu zbog svoje jedinstvene mikroklime, mediteranskog rastinja, prelepih pejzaža i raskošnih vila koje su oslikavali i uredjivali poznati italijanski umetnici. Brojna remek dela italijanske i svetske umetnosti nastala su na jezeru Komo. Po dolasku u Komo razgledanje grada: gradski park, mauzolej Aleksandra Volte, glavni trg piazza Duomo i katedrala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog krstarenja jezerom Komo sa razgledanjem raskošnih vila u pratnji vodiča.Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

5. dan          BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.(Kraj usluga)

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA UPLATE DO 15.01.2018.

TERMINI PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

01.02. - 05.02.     ZIMA

89 €

109 €

14.02. - 18.02.     
SRETENJE – Dan Zaljubljenih

89 €

109 €

07.03. - 11.03.     DAN ŽENA – 8.Mart

89 €

109 €

21.03. - 25.03.     PROLEĆE

89 €

109 €

11.04.-  15.04.     PROLEĆE

89 €

109 €

25.04. – 29.04.    USKRS

99 €

119 €

29.04. – 03.05.    1. MAJ

99 €

119 €

Cene iz tabele su po osobi, izražene u evrima . Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • Smeštaj u hotelu po programu u standradnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa kontinentalnim doručkom
 • Obilaske prema programu – pešačko razgledanje Milana
 • Usluge vodiča - licenciranog pratioca grupe tokom putovanja
 • Troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje – izdaje se u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • Staničnu uslugu – peronsku kartu 50,00 rsd za polaske iz Beograda sa stanice BAS, plaća se u agenciji
 • Fakultativne izlete i individualne troškove

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 3 rate čekovima, realizacija čekova -og, 20.og ili 30.og u mesecu
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

 

POPUSTI:

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja  putovanja. 

 • deca od 0 – 2 godine besplatno (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10% na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40 € – isključivo na upit
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 €

DOPLATA ZA POLASKE  IZ DRUGIH GRADOVA – minimum 8 putnika:                                                                                                              
Postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput                Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom) – mora se najaviti i rezervisati u agenciji!   

 • Doplata za polazak iz Novog Sada          2 000 rsd
 • Doplata za polazak iz Jagodine               2 500 rsd
 • Doplata za polazak iz Kragujevca           2 500 rsd

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

 • Djenova i outlet Seravalle             35 € / deca 25 €
 • Jezero Komo i Jezero Lugano        30 € / deca 20 €
 • Krstarenje jezerom Komo             15 € / deca 10 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika. Deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta...Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti i vremenskih uslova. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na destinaciji, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela putem sajta www.arenatravel.rs. Smeštaj je u Italiji ( Milano i okolina) u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

STARHOTELS GRAND MILAN 4*                       https://www.starhotels.com/en/our-hotels/grand-milan-saronno/

Adresa hotela: Via Varese, 23, 21047 Saronno, Italia. Telefon: +39 02 963631

Hotel iz lanca Starhotels. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi, supermarket i prodavnice. Na 500 metara od hotela nalazi se stanica voza, kojim se za samo 30-ak minuta stiže u strogi centar Milana – Cadorna (Zamak Sforca). Voz saobraća redovno tokom celog dana. Kapacitet hotela je 248 soba. Sadrži prostranu recepciju, restoran, bar za pušače, zatvoreni bazen (06:30 - 23:00 h), fitnes centar (06:30 - 23:00 h), SPA centar sa saunom i turskim kupatilom (17:00 - 21:00 h), solarijum, parking, garažu, bibiloteku, 14 sala za sastanke. Klimatizovane sobe imaju besplatni WIFI, moderna kupatila, mini bar, sef, telefon, fen, TV sa satelitskim kanalima. Doručak je na bazi švedskog stola.  NAPOMENA: Hotel ne naplaćuje boravišnu taksu.

HOTEL CYRANO 4*                                             http://www.hotelcyrano.it
Adresa: Via IV Novembe, 11/13 - 21047 Saronno         
U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi, supermarket i prodavnice. Na 600 metara od hotela nalazi se stanica voza, kojim se za samo 30-ak minuta stiže u strogi centar Milana – Cadorna (Zamak Sforca). Voz saobraća redovno tokom celog dana.
Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar, WI FI, lift, sala za sastanke. Sobe su klimatizovane i imaju SAT TV, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak je bazi kontinentalnog švedskog stola. NAPOMENA: Hotel nema boravišnu taksu.

 

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Milano

od 89€

POLAZAK: 01.02/14.02/07.03/21.03/11.04/

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Vodimo Vas u Milano, najbogatiji grad Italije gde ćemo uživati u raskošnoj arhitekturi grada, veličanstvenoj katedrali Duomo, prelepim šetalištima, parkovima, bulevarima prepunim  prodavnica svetski poznatih brendova modne industrije. Program smo obogatili sjajnim izletom u Švajcarsku sa posetom Luganu, a zatim posećujemo jezero Komo jedno od najlepših jezera Italije, mondensko letovalište i stecište svetske elite. Drugi izlet na ovom putovaju nas vodi na obalu sredozemnog mora, u posetu glavnom i najvećem gradu Ligurije. Đenova je nekadašnje sedište moćne Djenovljanske Republike. Grad sa fenomenalno očuvanim gradskim jezgrom pod zaštitom UNESCO-a, prelepim šetalištem i antičkom lukom. Naravno, na ovom izletu ćemo obradovati ljubitelje kupovine i posetiti najveći Outlet šoping centar u Italiji, Seravale. Upoznaćemo nove gradove i drugačije običaje, uživati u dobroj italijanskoj kuhinji, vinima i sladoledu. Sa ovog putovanja vraticete se sa puno lepih uspomena

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije