Milano

od 99€

POLAZAK: 26.06

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Program

1. dan         BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda oko 17:30 h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato 2 dana pre putovanja). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan        MILANO

Dolazak u MILANO u prepodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: gradski park i kompleks zamka Sforca, pešacka i trgovačka ulica Via Dante, glavni trg – piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, najpoznatija operska kuća Milanska skala. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 3. dan      DJENOVA - Outlet šoping centar SERRAVALLE

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni izlet  DJENOVA i šoping centar SERAVALLE. Djenova je najveća luka i šesti po veličini grad Italije. Smešten je u Djenovljanskom zalivu i izlazi na Ligurijsko more. Rodni je grad čuvenog moreplovca Kristofera Kolumba i virtuoza na violini Nikola Paganinija. Djenova ima veliki i dobro očuvani stari grad pod zaštitom Unesco-a, brojne muzeje, kulturno – istorijske spomenike i  čuveni akvarijum.  Po dolasku u Djenovu pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: turistička luka, palata Sv.Djordja – zaštitnika Djenove, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, glavni trg Ferari, Opera, rodna kuća Kristofera Kolumba... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak u Serravalle, jedan od najvećih i najpoznatijih outlet šoping centara u Italiji. Kompleks čini preko 150 radnji ženske, muške i dečije garderobe, obuće, kozmetike poznatih svetskih brendova: Benetton, Diesel, Desigual, Guess, Nike, Adidas, Armani, Gucci, Trussardi, Fendi itd, koje nude i do 70% popusta tokom sezonskih sniženja. Pored dobre kupovine, možete odmarati i uživati u brojnim restoranima, barovima, poslastičarnicama. Po dolasku u Seravale slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

 4. dan            JEZERO LUGANO (Švajcarska) - JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni izlet na jezera LUGANO i KOMO. Jezero Lugano se nalazi u Švajcarskoj, u kantonu Tićino. Na samoj obali jezera smešten je grad Lugano, privredno, kulturno sedište i najposećeniji  turistički centar južne Švajcarske. Lugano odlikuje blaga i prijatna klima. Grad je lepo uredjen sa dugim  šetalištem uz obalu jezera i poznat je po raskošnom gradskom parku i šarmantnom starom gradu sa krivudavim ulicama, prodavnicama, restoranima i barovima medju kojima se ističe katedrala San Lorenco.  Po dolasku u Lugano slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta do jezera Komo, trećeg po veličini u Italiji. Komo je poznato mondensko mesto gde odmara i uživa svetski džet set. Jedno je od najlepših  jezera na svetu zbog svoje jedinstvene mikroklime, mediteranskog rastinja, prelepih pejzaža i raskošnih vila koje su oslikavali i uredjivali poznati italijanski umetnici. Brojna remek dela italijanske i svetske umetnosti nastala su na jezeru Komo. Po dolasku u Komo razgledanje grada: gradski park, mauzolej Aleksandra Volte, glavni trg piazza Duomo i katedrala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog krstarenja jezerom Komo sa razgledanjem raskošnih vila u pratnji vodiča.Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

5. dan          BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.(Kraj usluga)

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

TERMINI PUTOVANJA 2019

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

22.08.-26.08.   LETO

99 €

129 €

12.09.-16.09.   LETO

99 €

129 €

03.10.-07.10.   JESEN

99 €

119 €

24.10.-28.10.   JESEN

99 €

119 €

08.11.-12.11.   JESEN

99 €

119 €

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • Smeštaj u hotelu po programu u standradnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa kontinentalnim doručkom
 • Obilaske prema programu – pešačko razgledanje Milana
 • Usluge vodiča - licenciranog pratioca grupe tokom putovanja
 • Troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje – izdaje se u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • Fakultativne izlete i individualne troškove

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 3 rate čekovima, realizacija čekova -og, 20.og ili 30.og u mesecu
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

 

POPUSTI:

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja  putovanja. 

 • deca od 0 – 2 godine besplatno (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10% na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50 € – isključivo na upit
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 €

DOPLATA ZA POLASKE  IZ DRUGIH GRADOVA – minimum 8 putnika:                                                                                                              
Postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput                Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom) – mora se najaviti i rezervisati u agenciji!   

 • Doplata za polazak iz Novog Sada          2 000 rsd
 • Doplata za polazak iz Jagodine               2 500 rsd
 • Doplata za polazak iz Kragujevca           2 500 rsd

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

 • Djenova i outlet Seravalle             35 € / deca 25 €
 • Jezero Komo i Jezero Lugano        30 € / deca 20 €
 • Krstarenje jezerom Komo             15 € / deca 10 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika. Deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta...Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti i vremenskih uslova. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na destinaciji, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela putem sajta www.arenatravel.rs. Smeštaj je u Italiji ( Milano i okolina) u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

STARHOTELS GRAND MILAN 4*                       https://www.starhotels.com/en/our-hotels/grand-milan-saronno/

Adresa hotela: Via Varese, 23, 21047 Saronno, Italia. Telefon: +39 02 963631

Hotel iz lanca Starhotels. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi, supermarket i prodavnice. Na 500 metara od hotela nalazi se stanica voza, kojim se za samo 30-ak minuta stiže u strogi centar Milana – Cadorna (Zamak Sforca). Voz saobraća redovno tokom celog dana. Kapacitet hotela je 248 soba. Sadrži prostranu recepciju, restoran, bar za pušače, zatvoreni bazen (06:30 - 23:00 h), fitnes centar (06:30 - 23:00 h), SPA centar sa saunom i turskim kupatilom (17:00 - 21:00 h), solarijum, parking, garažu, bibiloteku, 14 sala za sastanke. Klimatizovane sobe imaju besplatni WIFI, moderna kupatila, mini bar, sef, telefon, fen, TV sa satelitskim kanalima. Doručak je na bazi švedskog stola.  NAPOMENA: Hotel ne naplaćuje boravišnu taksu.

HOTEL CYRANO 4*                                             http://www.hotelcyrano.it
Adresa: Via IV Novembe, 11/13 - 21047 Saronno         
U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi, supermarket i prodavnice. Na 600 metara od hotela nalazi se stanica voza, kojim se za samo 30-ak minuta stiže u strogi centar Milana – Cadorna (Zamak Sforca). Voz saobraća redovno tokom celog dana.
Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar, WI FI, lift, sala za sastanke. Sobe su klimatizovane i imaju SAT TV, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak je bazi kontinentalnog švedskog stola. NAPOMENA: Hotel nema boravišnu taksu.

 

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

 

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Milano

od 99€

POLAZAK: 26.06

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA  

Vodimo Vas u Milano, najbogatiji grad Italije gde ćemo uživati u raskošnoj arhitekturi grada, veličanstvenoj katedrali Duomo, prelepim šetalištima, parkovima, bulevarima prepunim  prodavnica svetski poznatih brendova modne industrije. Program smo obogatili sjajnim izletom u Švajcarsku sa posetom Luganu, a zatim posećujemo jezero Komo jedno od najlepših jezera Italije, mondensko letovalište i stecište svetske elite. Drugi izlet na ovom putovaju nas vodi na obalu sredozemnog mora, u posetu glavnom i najvećem gradu Ligurije. Đenova je nekadašnje sedište moćne Djenovljanske Republike. Grad sa fenomenalno očuvanim gradskim jezgrom pod zaštitom UNESCO-a, prelepim šetalištem i antičkom lukom. Naravno, na ovom izletu ćemo obradovati ljubitelje kupovine i posetiti najveći Outlet šoping centar u Italiji, Seravale. Upoznaćemo nove gradove i drugačije običaje, uživati u dobroj italijanskoj kuhinji, vinima i sladoledu. Sa ovog putovanja vraticete se sa puno lepih uspomena

Arena travel | Blog

Letovanje - Italija

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta. Najpoznatija letovališta Italije su: Sardinija, Sicilija, Sanremo (Rivijera Cveca), Kalabrija, Lido di Jesolo, Rimini.  Povoljni autobuski aranzmani za leto 2019 .

Detaljnije

Azurna obala

Sanremo i Azurna obala  letovanje - Italija 2019

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2019 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2019!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije