Prag - 2 nocenja

od 69€

POLASCI: 14.02-18.02.2019.

AUTOBUSOM - 2 NOCENJA

Program

1.dan četvrtak Polazak iz Beograda oko 18 časova (tačno vreme  biće poznato dva dana pred putovanje). Noćna  vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama i zadržavanjem na granicama.

2.dan petak Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima, panoramsko razgledanje grada: Hradčani-Praški dvorac, Katedrala Sv.Vita, bazilika Sv.Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Predsednička palata mala strana, Karlov most, stari trg, gradska većnica, crkva sv. Marije od Tina, Vaclavske namesti, Strahovski manastir, Loreta, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska četvrt, Pariska ulica, Obecni dum ...... Fakultativno – izlet poslastica - obilazak Praga sa Vltave, otmena atmosfera grada na brodiću uz muziku B. Smetane, kafu i bliski susret sa praškim mostovima. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme i kraći odmor u hotelu i zajednički odlazak gradskim prevozom do centra, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Mogućnost fakultativne večere u jednoj od pivnica. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan subota Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u  Drezden, grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej), palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), Avgustov most.  Povratak u Prag. Noćenje.

4.dan  nedelja Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i slobodan dan za individualno razgledanje, posetu brojnih muzeja ili fakultativni odlazak u Karlove Vary, najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pesnika. Povratak u Prag. U kasnim popodnevnim  časovima polazak za Srbiju, noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske... 

5.dan  ponedeljak  Dolazak u Beograd  u ranim jutarnjim časovima. 

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

14.02 – 18.02.2019.

državni praznik

JUNO 3*

89 evra

69 evra do 15.12.

doplata za  1/1 sobu  35 evra (jednokrevetna soba na upit)

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata  za transfer 20 evra / minimum 4 putnika

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 evra u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje  popust 40%

Cena aranžmana se umanjuje za 20 evra ukoliko se koristi sopstveni prevoz


Način plaćanja:
- dinarski po prodajnom kursu  banke Intesa na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put, 
- dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put, 
- platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS
- 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2  rate čekovima,  realizacija čekova  10. Ili 20. u mesecu
- 30% prilikom rezervacije,ostatak odloženo - do 3 mesečne  rate kreditnim karticama BANCA INTESA –VISA,MASTER CARD I AMERICAN EXPRESS  

Cena aranžmana  obuhvata:
 prevoz  autobusom  turističke  klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji  / mesta se određuju prema prijavi
 2 noćenja sa doručkom u Pragu, u  hotelu sa 3*, u 1/2 i 1/2+1sobama, u širem centru, po lokalnoj kategorizaciji, (usluživanje hrane –doručak švedski sto)
 razgledanje Praga  prema programu uz pratnju vodiča
 usluge vodiča  (predstavnik agencije)
 troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana  ne obuhvata:
 individualne troškove
 putno zdravstveno osiguranje 
Fakultativni  izleti- minimum 30 putnika
krstarenje Vltavom  10 evra / 8 evra deca 
izlet u Karlove Vary 25 evra / 15 evra deca
večera u nacionalnom restoranu 25 evra / 15 evra deca
izlet do Drezdena 30 evra / 20 evra deca

NAPOMENA:  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. 


Hotel  3* se nalazi u širem centru grada na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1. Ishrana noćenje doručak na bazi švedskog stola.  Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pre putovanja.

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Prag - 2 nocenja

od 69€

POLASCI: 14.02-18.02.2019.

AUTOBUSOM - 2 NOCENJA

Kroz istoriju grad su nazivali gospodarem Češke i majkom svih gradova. Karlo IV nazvao ga je zlatni grad, a od XIX veka zovu ga i gradom stotine tornjeva (iako ih ima 550). Najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi ,najvećoj reci u Češkoj,koja protiče kroz ovaj grad i to u dužini od skoro 30 kilometara .Čak osamnaest mostova koji se pružaju preko reke daju poseban šarm ovom gradu. Ona i razdvaja Prag na 4 dela (Stari Grad, Novi grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku. Kako legenda kaže, Višehradom je tada vladala princeza Libuše. Pošto se ukazala potreba za stvaranjem novog grada, ona je, popevši se na najviši deo Višehrada pokazala ka istoku prema gustim šumama i rekla: „Tamo su četiri elemenata u skladu – plodno tlo, zdrav vazduh, dovoljno šume za vatru i čista voda. Tamo ćete sresti čoveka koji delje prag. Tu podignite dvorac i nazovite ga Prag, po kućnom pragu koji čovek delje." Od 1992 godine centar Praga je proglašen svetskom kulturnom baštinom i pod zaštitom je UNESCO-a!Spoj moderne prestonice, širokih ulica i malih kaldrmisanih sokaka je ono po čemu je ovaj grad karakterističan. Prag vas može ostaviti bez daha raznovrsnom arhitekturom, brojnim dvorcima i katedralama.

Arena travel | Blog

Letovanje - Italija

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta. Najpoznatija letovališta Italije su: Sardinija, Sicilija, Sanremo (Rivijera Cveca), Kalabrija, Lido di Jesolo, Rimini.  Povoljni autobuski aranzmani za leto 2019 .

Detaljnije

Azurna obala

Sanremo i Azurna obala  letovanje - Italija 2019

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2019 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2019!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije