Lemon & Soul Makadi Garden 3*

od 709€

3POLASCI: JUL/AVGUST
AVIONOM AIR CAIRO

11 DANA/9 NOĆENJA I 12 DANA/10 NOĆENJA

Cenovnik 9-11 Air Cairo (kliknuti za prikaz)

Lokacija:

Hotel se nalazi u zalivu Makadi, na 40 km od aerodroma u Hurgadi. U neposrednoj blizini obale, gosti imaju pristup sopstvenoj plaži hotela uz prevoz shuttle busom.

Sadržaj hotela:

Hotel raspolaže sa bazenom, besplatnim internetom, spa i velnes centarom,kao i fitnes centrom. Dnevne i noćne animacije su tu da gostima upotpune boravak. Gosti takođe mogu uživati u večeri na šetalištu Makadi koji se nalazi u sestrinskim hotelima Labranda. Na šetalištu se nalaze restorani: „Tekas Bar“, grčki lokal „Sirtaki“, orijentalni „Cafe Cairo“ i „Banzai Sushi Bar“, i indijski „Taj Mahal“ uz doplatu.

Sadržaj soba:

Hotel ima 281 moderno opremljenu sobu sa sopstvenim balkonima sa pogledom na bazen ili baštu. Sve sobe imaju telefon, kuvalo, opremljeno kupatilo i LCD TV.

Usluga:

All Inclusive – doručak, ručak i večera (na bazi samoposluživanja). Barovi na bazenu i na krovu takođe nude razna pića gostima.Gelaterija koja se nalazi pored bazena služi širok izbor sladoleda. Pored toga, hotel nudi šatl autobus do “Labranda Promenade” koji se nalazi u sestrinskim hotelima Labranda. Na Promenadi gosti mogu otkriti niz restorana i barova sa raznim kuhinjama u rasponu od azijske, kubanske, italijanske, grčke i još mnogo toga.

 

 

Lemon & Soul Makadi Garden 3*

od 709€

3POLASCI: JUL/AVGUST
AVIONOM AIR CAIRO

11 DANA/9 NOĆENJA I 12 DANA/10 NOĆENJA

Program

Polasci 9 ili 10 noćenja – Air Cairo 

Prvi dan: Beograd – Hurgada. Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla» let SM388 u 06:30, tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona. Sletanje u Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Noćenje. 

Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete.

Pretposlednji dan: Hurgada. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12:00h kada prestaje i usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima. Let SM387 u 02:05.

Poslednji dan: Hurgada – Beograd. Poletanje za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo ili čarter linijom Air Serbia) na relaciji Beograd ili Niš – Hurghada – Beograd ili Niš, 

- Transfer aerodrom Hurghada – hotel - aerodrom Hurgada

- 6 noćenja (AirCairo) ili 10 – 11 noćenje (AirSerbia) na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu

- Avio takse trenutno oko:

- AirCairo –85€ (25€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 32€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa je promenljiva). YQ taksa trenutno 28€ (aviokompanijska doplata za gorivo) i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta. Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

- Deca do 2 godine godine plaćaju 55€ AIR CAIRO  nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu.

- Usluge predstavnika u Egiptu (u Hurgadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki.

- Egipatsku vizu: za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja) se kupuje prilikom ulaska u Egipat (trenutno oko 25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel. 011/2650-585 uz potvrdu o putovanju, voucher i dve fotografije (dimenzija 4x6 cm na beloj pozadinu, košta 10$ (plaća se isključivo u USD), procedura traje dve nedelje, pasoš mora da važi minimum 6 meseci od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.

- Fakultativne izlete i individualne troškove

- Ostale nepomenute usluge

- Obavezan Nevrland show za goste svih hotela Pickalbatros i Beach albatross resort 24 EUR za odrasle osobe, za decu od 6–12 godina 12 EUR. Deca od 0-6 godina besplatno Izlet se naplaćuje u agenciji uz aranžman.

NAPOMENA: Sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije ili na račun u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS pre polaska na putovanje. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo i određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i sklapanja ugovora sa avio kompanijama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva koja je važeća u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili.

USLOVI PLAĆANJA:

- Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.

- Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).

- Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja ARENA TRAVEL DOO.

- Usled promena na monetarnom tržištu agencija ARENA TRAVEL zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA:

• Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put na rate.

• Čekovima građana na tri mesečne rate

• Kreditnim karticama: mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate kreditnim karticama Dina- Poštanske Štedionice i Dina, Visa, Master - Banka Intese.

VAŽNE NAPOMENE:

- Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.

- Deca do 2 godine plaćaju 50 ezr avio kartu i nemaju sedište u avionu

- U okviru cene aranžmana je uračunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadu za gorivo, u iznosu definisanim ugovorom sa avio kompanijom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cena goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.

- Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.

- Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj egpatskoj kategorizaciji.

- Cene aranžmana su za tržište Republike Srbije (putnike sa državljanstvom Republike Srbije) i užeg regiona, za putnike ostalih regiona i EU hotelijeri mogu primeniti druge cene u zavisnosti od tržišta s kog putnici dolaze.

- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija Arena Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.

- Sve sobe u svim hotelima u Egiptu u ponudi Arena Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.

- Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima Arena Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Egiptu birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.

 - Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.

- U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

- U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. U slučaju ranog jutarnjeg leta i polaska iz hotela pre početka doručka, većina hotela u tom slučaju ne služi doručak i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz sobe.

- Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šortsu, formalan način oblačenja).

- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

- Vreme trajanja transfera od aerodroma Hurgada do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.

- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.

- Vremena letova su preliminarna i podložna su izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Egipta. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.

- Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) preuzima se u agenciji, 2 dana pre datuma polaska.

- Putnici mogu nositi do 23kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.

- Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.

- Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera

- Predstavnici i autobusi za transfer Arena Travela čekaju putnike na aerodromu u Egiptu i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade ili na parkingu. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da predstavnik sve putnike isprati do recepcije. Predstavnik obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način predstavnik će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom infosastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

- Air Cairo: Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika po smeni i 100 putnika po avionu. U slučaju nedovoljnog broja prodatih mesta na redovnoj liniji avio kompanije Air Cairo, neke vanredne situacije, avio kompanija i agencija zadržavaju pravo otkaza putovanja o čemu su dužne da putnika obaveste minimum 5 dana pre polaska. Air Serbia: Minimalan broj za realizaciju putovanja je 100 putnika. Za polaske u kojima je prijavljen manji broj putnika od minimalno predviđenog, organizator putovanja ima pravo prebacivanja putnika na direktan let ili preko drugih aerodroma.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.

- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.

- Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.

- Arena Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

- Agencija Arena Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.arenatravel.rs, kao i u katalogu agencije Arena Travel koji je sastavni deo ovog programa.

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE ARENA TRAVEL D.O.O.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora

ARENA TRAVEL d.o.o. Licenca br. OTP 33/2023 kategorija A

 

Pozovite za rezervaciju 062 55 44 22

Rezervacija

Arena travel | Blog

Djerba - Afrički Karibi

Tunižani Đerbu zovu izrazom „Djerba La Douce“, što je doslovno prevedeno „Slatka Djerba“. Ime potiče od očaravajućeg uticaja koji ostrvo ima na ljude koji ga posećuju. Smirenost i mir koji vladaju u Đerbi čine ga savršenim gradom za sve koji traže bekstvo da “napune baterije” i opuste se.

Ostrvo s kristalno čistim morem prekrivenim urminim palmama
Djerba je ravno ostrvo površine 614 km2, okrenuto prema južnoj obali Tunisa i povezano sa kopnom nasipom dužine 6 km. Njegova obala je prekrivena kristalno čistim morem, a prekrivena je urminim palmama, maslinama starim tri hiljade godina, cvećem i plodovima svih mediteranskih vrsta.


Detaljnije

Gradovi Evrope - Italija

Italija - magicna prolecna jesenja putovanja.

Posetite evropske metropole - Milano, Rim, Toskanu, Veneciju i provedite se  u najlepsim gradovima Italije!

 

 

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2024 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2024.

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije