Krakov - program 2

od 119€

POLAZAK: 29.12-03.01.2019. 

3 nocenja, autobus

Program

1. dan: (29.12.2018.) Niš/Beograd Polazak grupe iz Niša/Beograda sa dogovorenog mesta (parking Tempa Niš; parking Beograd) u popodnevnim satima (proveriti dan pre polaska tačno vreme i mesto). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku sa zadržavanjima radi osveženja i na graničnim prelazima.

2. dan: (30.12.2018.) Krakov – RUDNIK SOLI VELIČKA - Krakov Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Fakultativna poseta rudniku soli Velička. Razgledanje rudnika koji ima preko milion poseta godišnje i predstavlja jednu od svetskih atrakcija. Fascinantno zdanje ispod zemlje je iz 12.veka, poznat je kao najstariji i najveći muzej rudarstva na svetu, sa svojim čuvenim skulpturama od soli, podzemnim jezerima i dvoranama, od kojih je najpoznatija kapela Sv. Kinge na dubini 115 metara ispod zemlje. Nakon obilaska odlazak grupe u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

3. dan: (31.12.2018.) Krakov Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet do Aušvica. Odlazak u jedan od najznačajnih simbola svetske istorije, obilazak Aušvica, koji predstavlja najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke. Nakon obilaska povratak do hotela. Vreme predviđeno za odmor I pripreme za doček. Organizovani odlazak na trg na DOČEK NOVE 2019.GODINE. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: (01.01.2019.) Krakov Doručak. Nakon doručka polazak u razgledanje kraljevskog grada i nekadašnje prestonice Poljske: Stari grad, tvrđava Vavel, katedrala, glavni gradski trg Rinek sa paviljonom Sukienice i Marijackom crkvom, kraljevski put, crkva Svetog Petra i Pavla, Jevrejska četvrt Kazimirec. Slobodno vreme za šetnju. Povratak grupe u hotel. Noćni odlazak do grada ili nekog kluba po želji putnika. Kasni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: (02.01.2019.) Krakov – Srbija Doručak.Nakon doručka pakovanje stvari i odlazak do tržnog centra Bonarka. Slobodno vreme za shoping do max 15h. Nakon toga polazak grupe za Srbiju. Vožnja preko Slovačke i Mađarske uz usputna zadržavanja radi pauza i carinskih formalnosti.

6. dan: (03.01.2019.) Beograd/Niš Dolazak u Niš u jutarnjim/prepodnevnim časovima.

First minute cena aranžmana po osobi: 119 €

 

NAPOMENA: Cena je za polazak iz Beograda. Za polaske južno od Beograda do Niša cena se uvećava za 10€

U cenu aranžmana je uračunato: - prevoz autobusima visoke turističke klase (klima audio i video oprema) na navedenoj relaciji,

- smeštaj u hotelu Jurajski 3* u Krakovu na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 i sobama sa kupatilom – http://hoteljurajski.com.pl/

- usluga stručnog turističkog vodiča,

- razgledanje i obilaske prema programu,

- organizacioni i ostali troškovi aranžmana

U cenu aranžmana nije uračunato:

- međunarodno zdrav. osiguranje

- Fakultativni obilasci i ulaznice za lokalitete: - Aušvic - 25€, - Rudnik soli Vielička - 30€ , - individualni i fakultativni troškovi

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativnih izleta podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Doplate / Popusti: - doplata za 1/1 sobu 80% od cene aranžmana 1/2 sobe, - doplata za polaske južno od Beograda do Niša je 10€

Način plaćanja: Plaćanje po prodajnom kursu poslovne banke - 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja - Na rate, čekovima (deponuju se najkasnije 14 dana pre polaska) ili administrativnom zabranom na plate radnika uz 2% mesečnog uvećanja (30% prilikom rezervacije, 70% na rate najkasnije do 25.02.2019. godine.)

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Krakov - program 2

od 119€

POLAZAK: 29.12-03.01.2019. 

3 nocenja, autobus

Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski I turistički centar regije. Grad predstavlja saobraćajni čvor, u njemu se ukrštaju važni međunarodni I regionalni putevi kao i železničke pruge. Krakov je jedan od najvažnijih kulturnih centara Poljske, mnogi ga smatraju za kulturnu kulturnu prestonicu države. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine. U Krakovu se nalazi 28 muzeja sa Narodnim muzejom na čelu, u kome se nalaze brojne kolekcije poljskog i svetskog slikarstva.

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije