Milano

od 99€

POLAZAK: 29.12 - 02.01.2019.

AUTOBUS - 2 NOCI

Program

1. dan     29.12.2018.         BEOGRAD   Polazak autobusom iz Beograda. Tačno vreme i mesto polaska biće poznati 2 dana pre putaVožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan     30.12.2018.         MILANO   Dolazak u MILANO u prepodnevnim časovima. Milano je najvećigrad italijanske regije Lombardija, ekonimskicentar Italije, grad fudbala, mode i raskošne arhitekture.Po dolasku u Milano razgledanje grada u pratnji vodiča: Trijumfalna kapija, park Sempione, kompleks zamka Sforca, pešačka ulica Via Dante, Piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala – čuvena operska kuća... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan     31.12.2018.         MILANO - DJENOVA - OUTLET SERRAVALLE – MILANO   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnnog izleta do ĐENOVE,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada u pratnji vodiča:svetionik Lanterna, turistička luka Djenove, Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, kuća Kristofera Kolumba... Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak u outlet šoping centarSerravalle. Slobodno vreme za kupovinu...Povratak u Milano u večernjim časovima. Organizovani odlazak autobusom u centar Milana (oko 21h) na DOČEK NOVE GODINE 2019. Organizovani povratak iz centra Milana u hotel (oko 01h). Noćenje.

4. dan 01.01.2019.             MILANO - ŠVAJCARSKA JEZERO LUGANO - JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta na jezeraLUGANO (Švajcarska) i KOMO. Jezero Lugano se nalazi na Švajcarsko – Italijanskoj granici, u podnožju živopisnih švajcarskih Alpa. Najveći grad i turistički centar jezera je istoimeni Lugano sa dugim šetalištem uz obalu i šarmantnim gradskim jezgrom. Zanimljivosti Lugana su Trg Reforma sa Gradskom kućom, stare krivudave ulice, prelepe crkve medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojne palate i parkovi… Po dolasku u Lugano slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak puta do jezera Komo, trećeg po veličini jezera u Italiji. Komo je najpoznatije mondensko jezero u Italiji gde se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme u gradu Komo za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji…

5. dan     02.01.2019.         BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

TERMIN PUTOVANJA             GRAND HOTEL MILAN 4* - POPUNJENO

29.12.2018. – 02.01.2019.   HOTEL DELLA ROTONDA 4*  -  99 eur

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • Smeštaj u Milanu, u standradnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni svedski sto)
 • Obilazak prema programu – Milano
 • Organizovan transfer autobusom 31.12. za DOČEK NOVE GODINE na relaciji hotel – centar Milana - hotel
 • Usluge licenciranog pratioca grupe
 • Troškove organizacije i realizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne obilaske ,izlete i ulaznice
 • peronska karta za ulaz na glavnu stanicu - beograd 50 rsd

POPUSTI:

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanja popusta za dete, merodavan je datum rođenja istarost deteta u trenutku započinjanja putovanja.

 • decaod 0 – 2 godine besplatno       (imaju sedište u autobusu,nemaju ležaj u hotelu)
 • decaod 2 – 12 godina popust 10%       nadevizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

 DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 60% od cene aranžmana
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 €

 NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja
 • Platne kartice Visa, Dina, Master i Maestro
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima na tri mesečne rate

 CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

 • Đenova i outlet Seravalle                   35 € / deca 25 €
 • Jezero Komo i Jezero Lugano           30 € / deca 20 e
 • Vožnja brodom po jezeru Komo        15 € / deca 10 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

 OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah pozvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta . Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

STARHOTELS GRAND MILAN 4* ILI SLICAN
https://www.starhotels.com/en/our-hotels/grand-milan-saronno/

Adresa: Via Varese, 23, 21047 Saronno, Italia. Telefon: +39 02 963631

Hotel iz lanca Starhotels. Na 500 metara od hotela nalazi se stanica brzog voza, kojim se za samo 20 - ak minuta stiže u strogi centar Milana (Zamak Sforca). Voz saobraća na svakih 15 minuta. Kapacitet hotela je 248 soba. Sadrži recepciju, restoran, bar, zatvoreni bazen (06:30 - 23:00 h), fitnes centar (06:30 - 23:00 h), SPA centar sa saunom i turskim kupatilom (17:00 - 21:00 h), solarijum, parking, garažu, bibiloteku, 14 sala za sastanke. Klimatizovane sobe imaju besplatni WI FI, moderna kupatila, mini bar, sef, telefon, fen, TV sa satelitskim kanalima. Doručak je na bazi švedskog stola.

NAPOMENA: Hotel nema boravišnu taksu.

 

HOTEL DELLA ROTONDA 4*              
http://www.hoteldellarotonda.it

Adresa: Via Novara, 53, 21047 Saronno, Italia. Telefon: +39 02 9676691              
U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi, supermarket i prodavnice. Na 15-20 minuta hoda od hotela nalazi se stanica voza, kojim se za samo 30-ak minuta stiže u strogi centar Milana – Cadorna (Zamak Sforca). Voz saobraća redovno tokom celog dana.Kapacitet hotela je 91 smeštajna jedinica raspoređena na tri sprata. Sobe su standardne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, mini bar, sef, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV.Sadržaj hotela: recepcija, bar, lift, restoran, sef, parking, konferencijska sala. Doručak je bazi kontinentalnog švedskog stola (slano - slatki).

NAPOMENA: Hotel nema boravišnu taksu.

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Milano

od 99€

POLAZAK: 29.12 - 02.01.2019.

AUTOBUS - 2 NOCI

Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije... U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene La Scala Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu... Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone... Ponoć ćemo dočekati na Duomu kraj blistave Katedrale gde po običaju Milanezi naprave sjajnu žurku! Prvi dan u Novoj Godini provodimo u fantastičnom Luganu, a potom, prava poslastica – izlet na jezero Komo koje već decenijama predstavlja jednu od najekskluzivnijih zona sa vilama džet-seta i brojnih javnih ličnosti. Prelepo putovanje za prelepe trenutke u Novoj 2019. godini

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije