Rim - 6 dana

od 229€

AUTOBUS - 3 noćenja

Novu godinu dočekajte u večnom gradu, jer, kako se kaže, svi putevi vode u Rim. Uživajte u dugim šetnjama, ispijanju kapućina i jedinstvenom ambijentu italijanske prestonice. Rim, glavni grad Italije i regiona Lacio, poznat je i kao "prestonica sveta", "večni grad" ili "grad na sedam brežuljaka". Jedan od najvećih spomenika bogate antičke kulture je svakako Koloseum. Napravite obilazak Trga Republike, Via Nacionale, Trga Barberini, Via Veneto, Trga Venecija, Rimskog foruma, Koloseuma, crkve Santa Marija Mađore. Obiđite Vatikan i njegove znamenitosti poput osmougaonog dvorišta sa antičkim statuama, sale sa tapiserijama, zbirke geografskih mapa iz 16. veka, Rafaelovu sobu i nezaobilaznu Sikstinsku kapelu čiju je tavanicu oslikao Mikelanđelo.

 

Rim - 6 dana

od 229€

AUTOBUS - 3 noćenja

Program

1.dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 15:00h (vreme polaska je podložno promeni) sa parkinga Muzeja 25.maj-Kuća cveća. Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Noćna vožnja.

2.dan RIM

Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Panoramski obilazak Rima, a zatim smeštaj u hotel. Slobodno popodne za odmor i individualni obilazak. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2023. GODINE. Noćenje.

3.dan RIM

Doručak. Fakultativno pešačko razgledanje Rima: Trg Republike, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), ulica Rimskih foruma, Trg Venecija, Trajanov forum, Fontana Di Trevi, Španski trg... Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima fakultativni izlet “Rim noću” sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan RIM – POMPEJA – NAPULJ – RIM

Doručak. Fakultativni izlet do Pompeje i Napulja: Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250 km udaljen od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan RIM – VATIKAN – RIM

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.

6.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd oko podneva.

 

 

 

TERMIN PUTOVANJA

 

 

HOTEL

 

 

CENA PO OSOBI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3* - van centra grada

 

229 €

 

 

 

 

30.12.2022 – 04.01.2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3* - u centru grada

 

249 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke

 

***  SIGURNI POLASCI IZ NIŠA I ČAČKA DOPLATA 25€, KRAGUJEVCA I NOVOG SADA DOPLATA 20€, VELIKE PLANE, SMEDEREVA I POŽAREVCA DOPLATA 10€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 € (NA UPIT),
 • doplata za 1/1 sobu 120 €.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
 • razgledanja i obilaske prema programu,
 • usluge turističkog vodiča,
 • usluge lokalnog vodiča,
 • agencijske usluge.

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu): za hotele sa 3* - 4.00 € dnevno, a za hotele sa 4* - 6.00 € dnevno i plaća se na recepciji hotela,
 • fakultativne izlete,
 • međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 955,00 dinara, od 19 do 70 godina 1432,00 dinara i od 71 do 86 godina 2865,00 dinara.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

 • Vatikan - 45 € odrasli / 35 € deca - plaćanje u agenciji – (obuhvata ulaznice, lokalnog vodča i slušalice);
 • Pešačko razgledanje grada – 25 € odrasli / 15 € deca
 • Rim noću - 20 € odrasli / 15 € deca;
 • Napulj - 45 € odrasli / 35 € deca (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim – Pompeja – Napulj - Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju).

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA ILI SLIČNOM:

HOTEL VAN CENTRA GRADA:

Hotel Giotto 3* - nalazi se u tihoj stambenoj cetvrti, nedaleko od Vatikana i parka Pineta Saketi. Hotel je dobro povezan sa centromgrada. Najbliža stanica metroa je Batistini (na liniji A), odakle se do centra stiže za oko 20 minuta vožnje. Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem I poseduju: klima uredaj, SAT TV, kupatilo, mini bar, Wi - Fi intenet, telefon. Više informacija o hotelu https://www.hotelgiotto.eu

HOTEL U CENTRU GRADA:

Smeštaj u hotelima iz poznatog lanca Raeli sa 3*(Siracusa, Lazio, Noto, Floridia) i sa 4* (Ahimede, Lux, Luce)

ili njima sličnom.Lokacija: svi hoteli se nalaze u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom.

Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto).

Više informacija o hotelu: http://raelihotels.it/en/home

NAČINI PLAĆANJA:

1)       30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje

2)       Plaćanje se vrši isključivo preko računa

 

Minimum za realizaciju putovanja je 50 putnika.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

 

Pozovite za rezervaciju 062 55 44 22

Rezervacija

Arena travel | Blog

Izleti Egipat

Detaljnije

Djerba - Afrički Karibi

Tunižani Đerbu zovu izrazom „Djerba La Douce“, što je doslovno prevedeno „Slatka Djerba“. Ime potiče od očaravajućeg uticaja koji ostrvo ima na ljude koji ga posećuju. Smirenost i mir koji vladaju u Đerbi čine ga savršenim gradom za sve koji traže bekstvo da “napune baterije” i opuste se.

Ostrvo s kristalno čistim morem prekrivenim urminim palmama
Djerba je ravno ostrvo površine 614 km2, okrenuto prema južnoj obali Tunisa i povezano sa kopnom nasipom dužine 6 km. Njegova obala je prekrivena kristalno čistim morem, a prekrivena je urminim palmama, maslinama starim tri hiljade godina, cvećem i plodovima svih mediteranskih vrsta.


Detaljnije

Izleti Tunis

Detaljnije