Toskana - 5 dana

od 149€

AUTOBUS  2 noćenja

Program

 

1.dan   BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 17:00h (vreme polaska je podložno promeni)sa parkinga kod Muzeja Jugoslavije-Kuća cveća. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.

2.dan   MONTEKATINI TERME – FIRENCA – MONTEKATINI TERME

Dolazak u banju Montekatini u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U večernjim časovima odlazak u Firencu na individualni DOČEK NOVE 2023. GODINE. Povratak u Montekatini. Noćenje.

3.dan   MONTEKATINI TERME – SIJENA – SAN ĐIMINJANO – MONTEKATINI TERME

Doručak. Fakultativno: izlet do Sijene i San Điminjana. Putovanje do Sijene grada pod zaštitom Unesco-a. Panoramski obilazak: Duomo, Trg Pjaca del Kampo, palata Salimbeni, krstionica, univerzitet... U nastavku programa poseta malom živopisnom srednjevekovnom gradu San Điminjanu koji je očuvao svoj istorijski centar kao i ambijent XIII-XIV veka. Grad je poznat pod nadimkom “Grad 100 tornjeva”. Povratak u Montekatini Terme. Noćenje.

4.dan   MONTEKATINI TERME – PIZA – FIRENCA

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativni odlazak za Pizu. Panoramski obilazak znamenja na jedinstvenom “Polju čuda”: Krstionica, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Nakon slobodnog vremena odlazak za Montekatini po ostatak grupe. Polazak za Firencu. Panoramski obilazak grada: Duomo, Katedrala Santa Maria dei Fiori – druga po veličini katedrala na svetu, Krstionica iz 5 veka, Đotov zvonik, Trg Sinjorija sa Starom palatom, kopija Mikelanđelovog “David”-a (“Heroj renesanse”), Dei Lanzi – galerija na otvorenom, Galerija Ufici - druga po veličini galerija na svetu, reka Arno, Stari most (Ponte Vecchio). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

5.dan   BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA PONUDA

30.12.2022 – 03.01.2023.

3*

169 €

149 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara NBS

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA, ALEKSINCA, POJATA, ĆUPRIJE, JAGODINE i ČAČKA – DOPLATA 25 €; KRAGUJEVCA I BATOČINE - DOPLATA 20 i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 20 €, MARKOVCA, VELIKE PLANE, POŽAREVCA(petlja), SMEDEREVA (Kolari) – 15€
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

Doplate i popusti:

• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€,

• doplata za 1/1 sobu 60€,

• putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 45€ (na upit).

Aranžman obuhvata:

•  prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),                                       dva noćenja sa doručkom (kontinentalni) u Montekatiniju u hotelu sa 3*,
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
•  razgledanja i obilaske prema programu,
•  usluge turističkog vodiča tokom putovanja,                                                                                                              

•  usluge lokalnog vodiča u Firenci,
•  agencijske usluge.

Aranžman ne obuhvata:

•  gradsku komunalnu taksu u Montekatiniju: za hotele sa 3* - 1 euro dnevno, a za hotele sa 4* - 1,40 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,

•  fakultativne programe,
•  individualne troškove,
•  međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18 godina 530rsd, od 19 do 70 godina 797rsd i od 71 do 86 godina 1592rsd.

Cene fakultativnih izleta:
• Sijena i San Điminjano – 30€ odrasli / 20 € deca.

• Piza – 20€ odrasli / 10€ deca.

SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA ILI SLIČNOM:

Hotel Concordia 3* - nalazi u Montekatiniju. Hotel poseduje recepciju, privatan parking i dvorište. Sobe imaju kupatilo, klima uređaj, telefon, TV, mini bar... Više informacija o hotelu na https://www.montecatinieventi.net/hotel-concordia-2

NAČIN PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje

2) Plaćanje se vrši isključivo preko računa


Kalkulacija je rađena za najmanje 65 putnika.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Pozovite za rezervaciju 062 55 44 22

Rezervacija

Toskana - 5 dana

od 149€

AUTOBUS  2 noćenja

FIRENCA- Smeštena na reci Arno u regiji Toskana. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli…u ovom gradu je rodjen i Dante Aligijeri!

PIZA- Grad koji svi prepoznajemo po njegovom KRIVOM TORNJU…ali tu  je i čuvena krstionica i mnoge druge znamenitosti na “polju čuda”…

LUKA-Za ovaj grad se moze reći  da je jedan od najlepših gradova regije Toskana.

SIENA-Poznata turistička destinacija u regiji Kjanti, poznatoj po proizvodnji vrhovnih vina.

SAN  ĐIMINJANO-Srednjovekovni grad koji je sačuvao duh 13. Veka i koga sa razlogom zovu “grad 100 tornjeva”

 

Arena travel | Blog

Letovanje - Italija

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta. Najpoznatija letovališta Italije su: Sardinija, Sicilija, Sanremo (Rivijera Cveca), Kalabrija, Lido di Jesolo, Rimini.  Povoljni autobuski aranzmani za leto 2019 .

Detaljnije

Azurna obala

Sanremo i Azurna obala  letovanje - Italija 2019

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Letovanje - Grcka

Grčka leto 2019 - veliki izbor paket aranžmana za letovanje u Grčkoj sa autobuskim ili avio prevozom. U našoj  ponudi nalaze se apartmani u Grčkoj, kao i veliki izbor hotela za putnike koji ne bi koristili autobuski prevoz. Veliki izbor destinacija - Halkidiki, Grčka ostrva, Olimpska regija, Jonska regija, Orfanski zaliv. Neka Grcka bude vas izbor za leto 2019!

Odaberite svoje letovanje - Grcka autobusom, Grcka avionom. Apartmanski i hotelski smestaj .

 

Detaljnije