Trst i Palmanova

od 35€

POLASCI:15.06/13.07/17.08

AUTOBUSOM 3 DANA BEZ NOĆENJA

Program

1.DAN  Polazak iz Beograda, sa autobuske stanice Lasta, dolazni peroni, oko 22 časa. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora.

2.DAN Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. Slobodno vreme za šetnju i prvu jutarnju kafu u centru. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centara u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Fakultativni odlazak do tržnog centra TIARE, koji se nalazi desetek kilometara od Palmanove, novootvoreni trzni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima I IKEA prodavnicu. Slobodno vreme za šoping. Povratak u Palmanovu. Slobodno vreme do večernjih časova kada je predviđen polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske....

3.DAN Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima...

                   MAJ 18.05

            CENA ARANŽMANA: 35

                                          Deca do 12 godina 30

 Cena aranžmana obuhvata:

-       prevoz na navedenoj relaciji

-       razgledanje prema programu

-       poseta tržnom centru PALMANOVA www.palmanovaoutlet.it

-       usluge pratioca grupe

-       troškove organizacije putovanja

 Cena aranžmana ne obuhvata:

-       individualne troškove

-       fakultativni odlazak u tržni centar TIAREhttp://www.tiareshopping.com , u cijem sklopu se nalazi IKEA 5 eura (minimum 25 pax)

-       međunarodno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja:

- gotovinski isplaceno 7 dana pre puta po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese

- DINA, VISA, MAESTRO, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS karticama

Pozovite za rezervaciju 011 323 12 16

Rezervacija

Trst i Palmanova

od 35€

POLASCI:15.06/13.07/17.08

AUTOBUSOM 3 DANA BEZ NOĆENJA

Trst je mesto gde se susreću mnoge religije: glavne crkve se nalaze tu već stolećima. Tu su i različiti arhitektonski stilovi njegovih građevina: neoklasicizam, secesija, eklektični i barokni stil, skladno se nadopunjuju, kao i rimske ruševine i građevine iz 18. veka. Očaravajući grad Trst, proteže se između oštrog Kraša do Jadranskog mora i turistima nudi doživljaj jedinstvenoga i nezaboravnog boravka. Kao pogranično područje i trgovačka luka s burnom prošlošću, od davnina do novijeg doba

Arena travel | Blog

Azurna obala

Azurna obala se nalazi na samom jugu Francuske. Njena dužina je preko 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea, sa preko 300 sunčanih dana godišnje i sa izrazito plavom bojom kako mora, tako i neba.

Detaljnije

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. 

Detaljnije

Tasos "Šuma koja pliva"

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.

Detaljnije